Industry Wire

Geplaatst door Lumidee

Lumidee en Veesion bundelen krachten om diefstal in de retail terug te dringen

Een vervelende consequentie van de huidige inflatie en de daarmee afnemende koopkracht, is dat winkeliers een toename zien van het aantal winkeldiefstallen. Daar komt bij dat het steeds lastiger is goed personeel te vinden waardoor er minder controle is in de winkels. Voor retail klanten van Lumidee zorgt deze ontwikkeling voor nog meer uitdaging om derving en dus omzetverlies tegen te gaan. Na een uitgebreide marktscan, heeft Lumidee de anti diefstal software van Veesion toegevoegd aan haar portfolio om dit probleem voor haar klanten te adresseren.

AI-software die helpt bij het bestrijden van winkeldiefstal
Veesion ontwikkelde op artificial intelligence gebaseerde software die met succes helpt om het aantal winkeldiefstallen in (grote) winkels, drogisterijen en supermarkten terug te dringen. De software analyseert gedrag om diefstal in realtime te detecteren en stuurt een directe melding naar de telefoon of computer van werknemers of beveiligers. Zij kunnen dan niet alleen direct handelen, maar hebben ook visueel bewijs in hun bezit. Hoewel de onderliggende algoritmen zeer geavanceerd zijn, werkt het product opmerkelijk eenvoudig aangezien de software gemakkelijk en snel kan worden geïmplementeerd binnen het bestaande video beveiligingssysteem.

Rob Viguurs – Managing Director Lumidee: “Aangezien we een breed scala aan communicatie- en software oplossingen bieden voor veel retailers in Europa, is Veesion een belangrijke aanvulling op het portfolio van Lumidees om onze klanten te helpen de uitdagingen rond diefstal en derving in hun winkels het hoofd te bieden.”

Lumidee en Veesion bundelen hun krachten
Lumidee is een gevestigde naam die o.a. gespecialiseerd is in communicatie- en softwareoplossingen voor de retail. Aangezien zij veel retailers in Europa bijstaan en adviseren, is Lumidee een sterke partner voor Veesion om hun bereik te vergroten. Tegelijkertijd is Lumidee nu in staat om een bewezen innovatie op de markt te brengen waarmee ze gehoor geven aan de wens van hun klanten om winkeldiefstallen terug te dringen.

Ulbe Keegstra – Directeur Veesion Distributeur Clever in Solutions: “We zijn verheugd om retailspecialist Lumidee te verwelkomen als reseller van Veesion. Hun ervaring en domeinexpertise in het retaillandschap, waren voor ons belangrijke factoren om met hen dit avontuur aan te gaan.”

De implementatie is al gestart
Zowel Lumidee als Veesion zijn enthousiast over hun nieuwe samenwerking en zetten zich in om zoveel mogelijk retailers te helpen in hun strijd tegen diefstal.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht