Industry Wire

Geplaatst door Magnum

MAGNUM® BUNDELT KRACHTEN MET ARTIEST TROYE SIVAN EN LANCEERT DRIE REMIXEN VAN ZIJN NUMMER ‘HONEY’, GEBASEERD OP VERSCHILLENDE STEMMINGEN

Magnum®, dé autoriteit op het gebied van ijs en chocolade, slaat de handen ineen met de Grammy-genomineerde Australische singer-songwriter en acteur Troye Sivan. Ze maakten samen drie geheel nieuwe remixen van zijn bestaande nummer Honey, passend bij de nieuwe ijssmaken die zijn gebaseerd op verschillende stemmingen: Euphoria, Chill en Wonder*. De exclusieve remixen maken deel uit van Troye’s EP Honey – Remix, die hij op donderdag 16 mei lanceert in Cannes.

Voor de verschillende nummers heeft Troye Sivan inspiratie gehaald uit de nieuwe smaken Euphoria Pink Lemonade, Wonder Golden Toffee en Chill Blueberry Cookie. De iconische smaken krijgen elk een eigen nummer, waardoor luisteraars meegenomen worden op een reis die afhankelijk is van hun stemming. De nummers zijn gemaakt in samenwerking met de Britse muziekproducent en DJ Mura Masa en hebben als doel om Pleasure Seekers onder te dompelen in een wereld van genot en hen te leiden naar Wherever Pleasure Takes You.

Met de Wherever Pleasure Takes You-campagne benadrukt Magnum® dat iedereen zijn eigen plezier moet nastreven, waar deze reis hen ook naartoe brengt. Troye Sivan is iemand die volledig achter dit statement staat – hij is een groot voorstander van zelfexpressie en staat erom bekend altijd zijn meest authentieke zelf te zijn, of het nu gaat om mode, kunst of muziek. Om deze redenen is Troye de perfecte Mbassador om de campagne tot leven te brengen. Zijn fans hadden dit weekend al hints kunnen opvangen van de samenwerking aangezien hij een teaser heeft gepost op zijn Instagram.

Troye over de samenwerking: “Het was een geweldige ervaring om in samenwerking met Magnum® deze drie nummers te creëren. Samen met DJ Mura Masa hebben we het nummer Honey om kunnen toveren tot drie remixen,die door de mood-transformatie verder gaan dan alleen muziek. Het is eigenlijk een uitnodiging om verschillende stemmingen te verkennen – of dat nu Euphoria, Wonder of Chill is.’’

MAGNUM® X TROYE SIVAN IN CANNES
Op 16 mei wordt in Cannes een feest georganiseerd waar fans live kunnen bepalen voor welk nummer van Troye Sivan ze het meest in de stemming zijn. Ook fans die niet aanwezig zijn, kunnen deelnemen aan het evenement door een livestream te volgen op de YouTube-kanalen van Magnum®. De volledige Honey EP zal vervolgens vanaf 14.00 uur CET wereldwijd worden uitgebracht via Spotify.

Om de lancering van de nummers te vieren, host Troye het jaarlijkse Magnum® strandfeest in Cannes met een avond vol entertainment. Troye zal op de rode loper worden vergezeld door internationale celebrities. Verder zal een iconische line-up van artiesten ervoor zorgen dat er de hele avond feest is. Voor Pleasure Seekers die een glimp van het feest willen opvangen, deelt Magnum® gedurende de avond exclusieve content op TikTok, X en Instagram.

Lees meer over de #WhereverPleasureTakesYou-campagne op https://www.magnumicecream.com/whereverpleasuretakesyou.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht