Industry Wire

Geplaatst door Tweakers

Mobility Service en Tweakers (grootste technologiewebsite van Nederland) gaan kennis van elektrische auto’s delen met 5,5 miljoen bezoekers

EELDE, 30 juni 2020 – Mobility Service, dé leidende leasemaatschappij in Nederland op het gebied van elektrische auto’s, gaat de krachten bundelen met de grootste technologiewebsite van Nederland, Tweakers. Met de komst van elektrische auto’s is technologie en mobiliteit niet meer los van elkaar te zien. Daarom willen Tweakers en Mobility Service gezamenlijk de kennis, ervaring en de technologie van elektrische auto’s delen met de ruim 5,5 miljoen bezoekers.

De elektrische auto is populair. Beide partijen willen de elektrische auto stevig aan de tand voelen. Mobility Service heeft in de afgelopen jaren behoorlijk veel ervaring opgedaan met elektrische auto’s, en wil deze kennis graag delen met de community van Tweakers. Gezamenlijk zullen we elektrische auto’s testen en de technologie van elektrische auto’s doorgronden. Als kers op de taart organiseren we gezamenlijk in 2021 een EV evenement.

Het EV evenement van het jaar!

Naast de verschillende online campagnes, waaronder een artikelenreeks, wordt er een groots EV evenement georganiseerd op de ‘EV-hub’ van Mobility Service in Den Haag. Tijdens het EV evenement zullen bekende sprekers en gerenommeerde partijen aanwezig zijn die een belangrijke rol in de EV wereld spelen. De gasten worden die dag ondergedompeld in de (technologische) wereld van elektrische auto’s. Tweakers en Mobility Service gaan samen met de genodigden de elektrische auto’s bekijken, vergelijken en uitgebreid testen.

Commercieel directeur DPG Technology Bart Zoetmulder: “Wij zijn erg tevreden met de goede inhoudelijke samenwerking met Mobility Service. De samenwerking met een vooruitstrevende en gerenommeerde partij als Mobility Service sluit sterk aan bij onze blik op de steeds groter wordende overlap tussen technologie en de automotive industrie. Als Tweakers zijnde zien we in die samensmelting mooie kansen voor de toekomst, temeer omdat onze bezoekers steeds meer interesse tonen in dit onderwerp.”

Commercieel directeur Hilda Boerma: “In 2009 begon Mobility Service al met het importeren van de eerste elektrische auto in Nederland. Inmiddels zijn wij met de website zakelijkelektrischleasen.nl uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van het leasen van elektrische auto’s. Afgelopen jaar was meer dan 50% van onze nieuwe inzet volledig elektrisch. Wij merkten dat de community van Tweakers geïnteresseerd is in ontwikkelingen rondom elektrische auto’s. Als expert in elektrisch rijden willen wij onze opgedane kennis graag met de community van Tweakers delen. Het is daarom een logische stap om samen met Tweakers de elektrische auto op de proef stellen.”

Over Mobility Service 

Mobility Service heeft een vloot van ruim 6.000 voertuigen, waarvan ruim 23% volledig elektrisch is. Mobility Service is gevestigd in Eelde en Den Haag. Bij de snelgroeiende organisatie zijn 35 medewerkers werkzaam. Mobility Service is dé leidende leasemaatschappij in Nederland op het gebied van het leasen van elektrische auto’s. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel expertise en praktijkervaring opgebouwd in het zakelijk leasen, met een specialisatie in elektrische auto’s.

Over Tweakers en DPG Technology

DPG Technology is onderdeel van DPG Media, het grootste mediahuis van Nederland en België. Vanuit onze passie voor – en kennis van – technologie informeren en adviseren we consumenten op onafhankelijke wijze over technologie en consumentenelektronica. Dat doen wij via onze merken Tweakers, Hardware Info en AD tech, met een gezamenlijk bereik van vijf miljoen bezoekers per maand.

Tweakers is sinds 1998 de grootste website van de Benelux op het gebied van technologie en consumentenelektronica. Wij bereiken onze lezers middels hoogwaardige nieuwsberichten, productreviews en de Pricewatch. De zeer actieve community met meer dan een half miljoen leden heeft één grote passie: technologie. Samen met die community is de redactie in staat om technologie kritisch te bekijken. We testen producten en helpen mensen op die manier voorop te lopen, de beste keuzes te maken en in contact te komen met mensen die dezelfde passie delen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht