Industry Wire

Geplaatst door HuisAssist

Nieuw platform: HuisAssist assisteert huizenkopers van A tot Z

HuisAssist is een online platform dat het huizenkopers graag een stukje makkelijker maakt. In deze gekke tijd kunnen we bij de aankoop van ons leven best wat begeleiding gebruiken. Daarom helpt HuisAssist huizenkopers die weinig ervaring hebben. Het platform assisteert gedurende het gehele traject van het aankopen tot de verhuizing is afgerond. HuisAssist geeft gratis advies, tips en zoekt naar de beste diensten en specialisten speciaal op maat voor iedere huizenzoeker.

Ondanks de corona crisis stijgen de huizenprijzen harder dan ooit en is het woningtekort nog steeds te groot. Door het afschaffen van de overdrachtsbelasting van 2% -sinds 1 januari- is het aantal startende huizenzoekers met weinig ervaring flink gestegen. “Bij Juiste Makelaar hebben we gemerkt dat veel woningzoekers weinig kennis hebben van het aankoopproces.” Vertellen Youp en Bart Strietman (broers), oprichters van HuisAssist en Juiste Makelaar. “Met HuisAssist wordt de koper gedurende het gehele aankoopproces vrijblijvend maar persoonlijk geadviseerd. Hier komen meerdere diensten bij kijken, zoals de aankoopmakelaar, de verhuizer en een klusjesman”.

Met HuisAssist willen de Strietmannen de huizenzoekers ontzorgen door hen persoonlijk te assisteren. Dit doen ze door voor iedereen persoonlijk op zoek te gaan naar de juiste aanbieders of specialisten. Of je nu de goedkoopste of de meest ervaren specialist wil hebben, HuisAssist regelt het! “Zo geven we tips en adviezen over de planning en sturen we op basis van je nieuwe adres de beste energiedeals, taxateurs en andere relevante diensten,” aldus de broers.

HuisAssist is een online platform dat huizenzoekers persoonlijk begeleidt tijdens het hele traject van een nieuw huis. Een persoonlijke assistent voorziet je van deskundig advies en helpt je bij het vinden van de juiste specialisten en dienstverleners. Met behulp van vergelijkingstools ontvangt de consument steeds de beste aanbieders op basis van locatie, voorkeur, prijs en eerdere gebruikers feedback. Dit bespaart de consument een hoop tijd, stress en geld. Het gebruik van de service is geheel gratis, gebruikers hebben gedurende het hele traject geen verplichting of je nou het gehele traject geholpen wil worden of enkel een dienst wil gebruiken, dat kan allemaal en het gebruik van HuisAssist is nog gratis en vrijblijvend ook. De gebruiker kan zelf bepalen van welke diensten hij gebruik wil maken. Op deze manier maken wij het de huizenkopers makkelijker.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht