Industry Wire

Geplaatst door OOHA Media

Nieuwe reclameschermen OOHA Media langs de A6 en A30

Barneveld – Deze maand breidt OOHA Media uit met twee nieuwe digitale schermen: één langs de A6 bij Emmeloord en één langs de A30 bij Barneveld. Beide schermen kunnen ook online programmatic ingekocht worden. Kim van den Broek, algemeen directeur: “Met deze uitbreiding van ons netwerk bieden we steeds meer landelijke dekking en verstevigen daarmee onze positie in de markt.”.

Nieuwbouw mast A6 bij Emmeloord
Langs de A6 bij Emmeloord is een nieuwe reclamemast gebouwd. Het digitale scherm van 100 m2 is zichtbaar voor het verkeer dat van het noorden van Nederland naar Lelystad, Almere en de Randstad rijdt. Dit is de enige digitale reclamemast in de provincie Flevoland.

Digitalisering van de A30 bij Barneveld
OOHA Media begon tien jaar geleden met een analoge mast langs de A30 bij Barneveld. De kant zichtbaar richting Barneveld en de A1 is nu omgebouwd tot een digitaal LED scherm van 100 m2.

OOHA Media
Met de komst van deze twee nieuwe reclameschermen exploiteert OOHA Media nu acht locaties met in totaal 11 digitale schermen. Per twee weken komen hier 12 miljoen personen voorbij.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht