Industry Wire

Geplaatst door Full Frame

Only creative entrepreneurs verstevigt positie in digital videocontent met toevoeging Full Frame

trecht – Het creatief bureau Full Frame sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs. Full Frame helpt onder andere bedrijven in de energiebranche, de zorg en het onderwijs met hun complete film- en contentstrategie. Van conceptontwikkeling tot het produceren van impactvolle en creatieve content. Full Frame blijft opereren onder de huidige naam en vanaf de huidige locatie in Tilburg.
Creatief contentpartner van A tot Z
Eerder dit jaar sloten contentbureau R&Z en Engelstalig strategisch bureau Narrative Labs zich al aan bij Only creative entrepreneurs, wat Full Frame de derde toevoeging van 2024 maakt. Full Frame werd vijftien jaar geleden opgericht door Pepijn Robben, Joris Vorselaars en Ton Vorselaars. Inmiddels is het uitgegroeid tot een team van 25 medewerkers. Als creatief contentpartner van A tot Z is Full Frame niet alleen gespecialiseerd in video, maar ook in animatie en podcasts. Full Frame werkt voor bedrijven als Alliander, Basic Fit, Interpolis en ’s Heeren Loo.
Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: “We zijn super blij met de komst van Full Frame. We zien namelijk dat video centraal staat in de marketingstrategie van onze klanten, en met de professionaliteit, krachtige storytelling en klantgerichte samenwerking is Full Frame dé partner om bedrijven hierbij te helpen. Met de komst van Full Frame verstevigen we onze positie op het gebied van videocontent en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Full Frame werkt voor bedrijven in sectoren die cruciaal zijn voor onze maatschappij, en dat matcht met wat wij met Only willen bereiken.”
Joris Vorselaars, een van de oprichters van Full Frame: “We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en in elke productie het creatieve randje op te zoeken. Met onze verbinding aan het full-service digital netwerk van Only zijn we hier in de toekomst nog beter toe in staat. De expertise uit alle teams zorgt ervoor dat we samen nog meer impact kunnen maken en echt van elkaar kunnen leren. Wij brengen de worstenbroodsfeer mee naar Only: een gezellig en hecht team dat zich samen inzet voor een topresultaat voor de klant. Dat zal altijd voorop blijven staan.”
——
Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Over Full Frame
Als creatief contentpartner biedt Full Frame het complete kader; The Full Frame. We helpen merken met hun complete film- en contentstrategie, gedreven door emotie en storytelling. Van conceptontwikkeling tot het produceren van impactvolle en creatieve content. Onze 25 gepassioneerde vakidioten zorgen er altijd voor dat elke productie er één is om in te lijsten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht