Industry Wire

Geplaatst door OnSocial

OnSocial Agency: full-service short-video agency

OnSocial Agency is het nieuwe bureau in Nederland dat zich volledig richt op short-video content voor merken & merk vindbaarheid op social media. Met de focus op TikTok en Instagram Reels.

Aldwin van Pareren (TikTokker met 300k volgers) en Zaid El Ouardani (voorheen Client Lead bij A Bigger Circle) starten OnSocial Agency. OnSocial Agency zal zich gaan richten op short-video content, strategieën, influencer samenwerkingen en alles wat je mag verwachten van een agency dat zich focust op short-video. En met Creators OnSocial zullen ze zich daarnaast focussen op het optimaliseren van de vindbaarheid (TikTok SEO) van merken d.m.v. user generated content en creators samenwerkingen.

Kentering:

Social media in Nederland 2023: Tiktok is mateloos populair, jongeren lopen weg bij Facebook, Instagram en YouTube

Hiermee spelen we in op de huidige veranderingen, we zien dat de manier waarop consumenten kijken verandert, social media kanalen veranderen mee. Uit onderzoek van Google zelf blijkt ook dat 40% van de Gen-Z generatie op TikTok of Instagram kijkt voordat ze een product kopen of een plek bezoeken. TikTok groeit ook sterk onder 40-plussers, maar ook onder twintigers en jonge dertigers stijgt het gebruik nog fors. Wat maakt dat het nu wel echt tijd wordt om als merk in te stappen.

Veel merken maar ook gevestigde bureaus weten nog niet hoe ze kanalen als Reels, Shorts, TikTok maar ook Pinterest Watch het beste kunnen inzetten. Met onze ervaring en kennis helpen wij de merken om succesvol te worden op het gebied van short-video en op deze manier het merk innovatief en fris te houden.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht