Industry Wire

Geplaatst door OutSystems

OutSystems en Quatronic leveren samen Low-Code-oplossingen voor digitale transformatie

Utrecht, 24 april 2019 – OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, heeft een partnership getekend met Quatronic. Met veel low-code ervaring op zak koos Quatronic expliciet voor het OutSystems-platform om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Onlangs heeft Quatronic haar eerste project afgerond en daarmee 60 procent winst in procesefficiëntie gerealiseerd voor SMART AIS.

Tijdswinst
Het OutSystems-platform is gebruikt als framework waarmee Quatronic succesvol haar eerste schaalbare project voor SMART Asset Integrity Solutions voltooide. SMART AIS is gespecialiseerd in asset-integriteit, 3D-laser scanning en inspectiediensten. De innovatie- en digitalisatiestrategie van SMART AIS is uitgevoerd door een web-based asset management en offline tablet inspectie-oplossing te ontwikkelen. Deze oplossing resulteert in 60 procent winst in procesefficiëntie en zorgt er voor dat SMART AIS een nog hogere kwaliteit van inspectie en ondersteuning voor haar klanten realiseert.

Rob van den Broek, mede-oprichter van Quatronic: “De rol van IT in organisaties is veranderd van het ondersteunen van bedrijfsoperaties naar een manier om het bedrijf strategisch te differentiëren van de concurrentie. Bij Quatronic geloven we dat organisaties die niet digitaal transformeren het onderspit delven in de steeds meer software-gedreven wereld. Wij geloven dat low-code een significante rol speelt in het realiseren van digitale transformatie. Het OutSystems-platform is het beste low-code-platform in de markt. Dit zie je ook terug in hoe analisten, zoals Gartner, het platform beoordelen in vergelijking met andere platformen.”

Wouter van der Meij, mede-oprichter van Quatronic: “De veranderende rol van IT vereist een andere kijk op software-ontwikkeling. We zijn geïnspireerd door de principes van Jidoka en Just-in-Time in de auto-industrie. Deze principes kunnen een game changer zijn als je ze toepast in software-ontwikkeling. Door waar mogelijk te standaardiseren is er meer tijd voor het ontwikkelen van features die extra waarde bieden, terwijl de kwaliteit hoog blijft. Met het OutSystems-platform hebben we de mogelijkheid om onze visie in de praktijk te brengen.”

Stef Koopman Senior Director Channel & Alliances Benelux bij OutSystems: “Quatronic is een partner die echt uitstraalt wat bij OutSystems past: grenzen verleggen. Software-ontwikkeling maakt momenteel een grote transitie door, dat hebben ze goed in de gaten. Ze grijpen de nieuwe mogelijkheden van ons platform met beide handen aan om meer software van hoge kwaliteit te ontwikkelen dan voorheen mogelijk was. Differentiëren met applicatieontwikkeling is dé visie die zowel wij als Quatronic omarmen.”

—–
Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen. Klik hier voor meer informatie, volg OutSystems op Twitter of bezoek het bedrijf op LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht