Industry Wire

Geplaatst door Pabbl

Pabbl twee keer genomineerd voor Cross Media Awards

Amsterdam, 16 april – Amsterdamse startup Pabbl heeft maar liefst twee nominaties ontvangen voor de Cross Media Awards 2018, namelijk als beste innovatie en beste startup. De Cross Media Awards zijn prestigieuze vakprijzen voor de meest effectieve crossmediacases en worden op 25 april uitgereikt in Amsterdam.

De beste crossmediacases van 2018
Anno 2018 is crossmedia een van de meest relevante thema’s in de marketingcommunicatie, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de beste en meest spraakmakende crossmediacases van het jaar. Deelnemers zijn o.a. McDonalds, Samsung, Albert Heijn, Bavaria en Renault. Pabbl is genomineerd in de categorie beste startup en mag als één van de beste startups van Nederland spreken op het hoofdpodium van het Cross Media Congres in Amsterdam.

Innovatieve millennialmarketing
Pabbl is een jong Amsterdams bedrijf dat adverteerders helpt om millennials op efficiënte wijze te bereiken door middel van lockscreenadvertising. Het concept is al uiterst succesvol in onder meer Australië en Azië, maar Pabbl is op dit moment de enige partij die deze manier van adverteren in Nederland mogelijk maakt. Pabbl biedt een oplossing voor adverteerders om millennials tot wel 120 keer per dag op een prettige manier te bereiken. Hierdoor heeft Pabbl al vele merken en partners mogen verwelkomen, zoals Zalando, TMG, ASUS, HEMA, Disney, RTL, ING, Thuisbezorgd.nl en gooien zij hoge ogen bij de vakjury van de Cross Media Awards in de categorie ‘Beste Cross Media Innovatie’.

Een grote eer
“We zijn ontzettend trots dat we zijn geshortlist voor de Startup Competitie van 2018. Daarnaast is het natuurlijk een grote eer dat we zijn genomineerd voor beste innovatie van dit jaar”, zegt Bas Gerritsen, medeoprichter van Pabbl. “De Cross Media Awards zijn prestigieuze en gerenommeerde awards en wij beschouwen de nominatie als een mooie blijk van waardering.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht