Industry Wire

Geplaatst door pay solution

payolution wil Nederlandse online betaalmarkt veroveren met ‘Kopen op factuur’

Wenen, 15 juni 2016 – Met de introductie van ‘Kopen op factuur’ in de webwinkel voor outdoor-artikelen, www.bergfreunde.nl, treedt het Oostenrijkse payolution vanaf vandaag toe tot de Nederlandse betaalmarkt. De specialist voor white label-betaaloplossingen in de e-commerce voorziet hiermee in een duidelijke behoefte. Na uitbreiding in Duitstalige landen zet payolution de eerste stap om andere markten in Europa te veroveren. De kracht van payolution is dat het de volledige afwikkeling van betalingstransacties regelt, maar voor de klant op de achtergrond blijft. Zo staan het vertrouwde merk en design van de aanbieder altijd centraal.

De introductie op de Nederlandse markt komt niet uit de lucht vallen. Deze werd strategisch voorbereid. “De economische en technologische randvoorwaarden spelen zeker mee. Nederland heeft een van de meest stabiele economieën in de Europese Unie. Bovendien zijn Nederlanders dol op online aankopen. Gemiddeld gaf elke koper volgens thuiswinkel.org in 2015 in totaal rond 1.274 euro uit, maar liefst 17% meer dan in 2014”, zegt Bernhard Linemayr, CEO van payolution. “Nederland is een gedigitaliseerde samenleving. Daarnaast zien we dat betaalvormen uit de offline-wereld ook in Nederland online sterk worden gestimuleerd. De wens om goederen pas na ontvangst te hoeven betalen, heeft webshopwinkeliers gestimuleerd te zoeken naar passende oplossingen. Met ons product ‘Kopen op factuur’ komen we tegemoet aan deze marktbehoefte. Deze optie is nu voor het eerst beschikbaar in een webwinkel buiten de Duitstalige landen in Europa.”

Snelle, makkelijke betalingsopties
Payolution blijft zijn white label-principe te allen tijde trouw. Het blijft op de achtergrond, zodat de webshop zijn eigen look & feel kan etaleren bij de klant. Deze positieve ervaring tijdens de betaalprocedure levert een hogere klanttevredenheid op, en meestal ook weer een vervolgaankoop. Bovendien hoeft de webwinkelier zich niet bezig te houden met de administratie van de betalingen. Voor Ronny Höhn, directeur van bergfreunde, was dat precies de reden om te kiezen voor payolution als partner: “We hebben de afgelopen jaren  bergfreunde goed neergezet in de Nederlandse markt, gebaseerd op vertrouwen in onze producten en kwaliteit van dienstverlening. Belangrijke elementen hierin zijn snelle, makkelijke, variabele betalingsopties. Dat klanten nu dus ook op factuur hun bergsportartikelen bij ons kunnen kopen, vergroot dit vertrouwen en zorgt voor een sterkere band met de klant.”

Verder uitbreiden in Nederland
Linemayr voegt toe: “Kopen op factuur is een betaaloptie die klanten in de e-commerce graag willen. Waarom? Omdat het heel gemakkelijk is voor de koper. En wij als payolution zorgen er ook voor dat het de aanbieder makkelijk wordt gemaakt, dankzij de kwaliteit van de dienstverlening en de overname van het betalingsrisico.” De komende maanden wil payolution verder uitbreiden in Nederland en haar klantenkring vergroten.

Meer informatie is te vinden op: www.payolution.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht