Industry Wire

Geplaatst door Amazon Web Services

PGA TOUR selecteert AWS als officiële cloudprovider

Amazon Web Services, Inc. (AWS), een Amazon.com, Inc.-bedrijf (NASDAQ: AMZN), kondigt aan dat de PGA TOUR (TOUR) AWS heeft geselecteerd als de officiële cloudprovider van de TOUR. Door de samenwerking transformeren AWS en de TOUR de manier waarop golfcontent wordt gemaakt, gedistribueerd en ervaren. Fans komen hierdoor dichter bij de actie op de baan en daarnaast helpt het de TOUR zijn mediabewerkingen te stroomlijnen.

Met deze overeenkomst wordt AWS de officiële cloudprovider, AI cloudprovider, deep learning cloudprovider en machine learning cloudprovider van de TOUR.

Op verschillende manieren maakt de TOUR gebruik van de oplossingen van AWS, o.a.:
– De TOUR maakt gebruik van AWS machine learning, opslag, compute, analyse, database en mediaservices om snel videobeelden van elk golftoernooi te verwerken en te verspreiden.

– De TOUR gebruikt AWS Media Services om verslaggeving van evenementen sneller te leveren voor televisie en te streamen voor online kijkers.

– De TOUR zal een data lake bouwen voor realtime en historische multimedia op Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). De TOUR migreert bijna 100 jaar aan media naar AWS – inclusief video, audio en afbeeldingen die teruggaan tot de Los Angeles Open in 1928 – en streamt livebeelden van toekomstige toernooien naar het data lake.

Meer informatie vind je hier: https://press.aboutamazon.com/news-releases/news-release-details/pga-tour-selects-aws-its-official-cloud-provider.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht