Industry Wire

Geplaatst door Pinkcube BV

Pinkcube verhuist naar een duurzaam pand

Er is leuk nieuws! Het pand aan de Fabriekstraat werd toch echt te krap. Daarom is Pinkcube vanaf deze week terug te vinden aan het Grutbroek 17 in Doetinchem. Van bijna bij elkaar op schoot zitten naar traplopen om elkaar op te zoeken. En er is meer: dit nieuwe pand is voorzien van energielabel A. Voor Pinkcube een zeer belangrijk, groen detail.

Pinkcube groeit maar door
Pinkcube is dé online expert in bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken. Geboren en getogen in de Achterhoek en in tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van online promotieartikelen. Met inmiddels 45 collega’s is het pand aan de Fabrieksstraat te klein geworden. Daarom is Pinkcube op maandag 23 maart 2020 officieel verhuisd naar: Grutbroek 17, 7008 AK te Doetinchem. Een prachtige locatie die het mogelijk maakt om ook de komende jaren te blijven groeien.

Een duurzame stap in onze carrière
Het nieuwe pand van Pinkcube ziet er zowel van buiten als binnen modern uit. Er is gekozen voor een open en lichte indeling, waarbij grote glazen wanden de ruimtes van elkaar scheiden. Ook de groene details omtrent milieu en duurzaamheid zijn niet overgeslagen. Zo zijn de muren goed geïsoleerd waardoor de verwarming minimaal één graad lager kan en wordt de lichtgevende belettering op de voorzijde van het kantoorpand na werktijd middels een tijdsklok uitgeschakeld. Daarnaast is het hele pand voorzien van led verlichting en liggen er op het dak maar liefst 100 zonnepanelen!

Naast de duurzame details die betrekking hebben op het kantoorpand, is Pinkcube onlangs deels overgestapt naar verzendverpakkingen gemaakt van gerecycled karton. Dit maakt de gehele organisatie maar liefst 99% paperless. Tevens wordt er gewerkt aan een duurzaam alternatief voor elk onderdeel uit het assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak snel kennis met de experts op het gebied van promotieartikelen!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht