Industry Wire

Geplaatst door Channel Factory

Pixis.ai en Channel Factory gaan exclusieve samenwerking aan voor het optimaliseren van online (video)campagnes door middel van AI-innovatie

Na maanden van testen en experimenteren kondigen Pixis.ai en Channel Factory vandaag een exclusieve, wereldwijde samenwerking aan. Door de AI-techniek van Pixis.ai te integreren, wil Channel Factory haar klanten meer flexibiliteit bieden bij contextual targeting, verder helpen met het optimaliseren van brand safety, brand suitability, performance en het aanbod aan advertentieplatformen uitbreiden. Nick Beentjes, Managing Director van de Benelux, spreekt van een revolutie in het medialandschap. Beentjes: “De eerste testresultaten in Nederland bevestigen dat we door de samenwerking een oplossing bieden voor het belangrijkste probleem van adverteerders: het maximaliseren van de ROI in een tijd van krappe budgetten.”

De meest uitgebreide contextuele oplossing die er bestaat
De integratie van Pixis.ai’s AI-oplossing om doelgroepen, content en creators te onderscheiden in Channel Factory’s technologie- en dataplatform geeft volgens Beentjes adverteerders de meest uitgebreide contextuele oplossing tot nu toe. “De technologie van Pixis.ai is getraind om onze campagnes te optimaliseren, maar ook om de efficiëntie en nauwkeurigheid van content alignment te vergroten. Dit zorgt ervoor dat de tijd die nodig is voor menselijke input wordt verminderd en de nauwkeurigheid wordt gemaximaliseerd. De resultaten uit de pilotfase met honderden campagnes in meerdere regio’s laten zien dat de combinatie van de technieken voor een indrukwekkend gemiddelde van 18.000 optimalisaties per campagne zorgt, in tegenstelling tot slechts 50 handmatige optimalisaties.”

Tony Chen, CEO van Channel Factory, vult aan: “De samenwerking met Pixis.ai stelt adverteerders in staat stelt om hun brand safety, – suitability en ROI-doelstellingen te bereiken via één vertrouwd product. En dat is in een tijdperk waarin adverteerders steeds meer behoefte hebben aan het stroomlijnen van media-inkoopprocessen en het verbeteren van campagneprestaties geen overbodige luxe.”

Neel Pandya, CEO (EMEA & APAC) bij Pixis voegt hieraan toe: “Ik ben erg blij dat wij Channel Factory kunnen ondersteunen met onze geavanceerde AI-technologie voor het bevorderen van campagneoptimalisaties op schaal. Tegelijkertijd kijken we uit naar de inspanningen van Channel Factory voor co-marketing van Pixis over de hele wereld. Samen streven we ernaar om nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen die de manier waarop de wereldmarkten werken zullen herdefiniëren. Deze samenwerking zorgt voor een kwantumsprong in effectiviteit en efficiëntie aan beide kanten.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht