PTC neemt deel aan IoT Solutions World Congress 2017

Eindhoven – 14 september 2017 – PTC (NASDAQ: PTC), leverancier van IoT-platform ThingWorx, presenteert tijdens het IoT Solutions World Congress 2017 hoe het Internet of Things bijdraagt aan een nieuwe definitie van productontwikkeling, aan de hand van diverse productdemonstraties.

Een van de producten die PTC demonstreert is de innovatieve CytroPac van Bosch, een hydraulisch systeem dat wordt gebruikt voor de aandrijving van industriële machines. Bezoekers worden tijdens de sessie door de verschillende stadia van de productontwikkeling geleid, van het technische ontwerp tot en met het marketing- en verkoopproces. Experts van PTC zullen laten zien hoe de componenten van ThingWorx worden ingezet voor de ontwikkeling van smart en connected producten, een snelle ontwikkeling van IoT-applicaties, slimme en verbonden processen en de ontwikkeling van augmented reality-toepassingen. Bezoekers kunnen met een speciale Hololens-bril de CytroPac ook als digitaal product in virtual reality zien.

Het IoT Solutions World Congress is het enige IoT-evenement met een speciaal testbed-gebied. De organisatoren van de vakbeurs hebben een selectie gemaakt van een elftal producten die in deze ‘proeftuin’ in hal 5 worden gepresenteerd. Een daarvan is de Flowserve-pomp. Dit is een oplossing voor voorspellend onderhoud die gebruikmaakt van softwareoplossingen van PTC en ThingWorx-partners HPE en NI. De pomp is dankzij het gebruik van IoT-gerelateerde analysefunctionaliteit en algoritmen voor machineleren in staat om fabrikanten op de hoogte te stellen van dreigende storingen in productieapparatuur. Op deze manier kunnen ze preventieve maatregelen treffen om downtime te voorkomen.

Howard Heppelmann, divisional vice president en directeur Connected Operations bij PTC zal daarnaast op woensdag 4 oktober om 11:30 deelnemen aan de Dynamic Digital Supply Network-paneeldiscussie, samen met topmensen van Caterpillar en ABB. De panelleden zullen ingaan op de manier waarop doorbraken op het gebied van geheugen- en verwerkingstechnologie en andere disruptieve technologieën de basis leggen voor IoT-analyse en convergentie tussen de fysieke en digitale wereld.

Dit jaar zal een recordaantal ThingWorx-partners op het IoT Solutions World Congress 2017 met eigen stands zijn vertegenwoordigd in hal 5, waar ze hun unieke, op ThingWorx gebaseerde oplossingen, applicaties en integraties zullen tonen en bezoekers een beroep kunnen doen op hun consulting-expertise.

Aanvullende informatie

Het ThingWorx-platform is het enige zakelijke platform dat innovators in staat stelt om in een kort bestek slimme en verbonden oplossingen voor het Internet of Things te ontwikkelen en implementeren.

  • Het IoT-platform ThingWorx
  • Quadrant Knowledge Solutions: PTC ThingWorx Knowledge Brief
  • Harvard Business Review: “How Smart, Connected Products are Transforming Companies” door Jim Heppelmann, de CEO van PTC en Harvard-professor Michael Porter

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.