Industry Wire

Geplaatst door rb2

rb2 en Subscription Factory lanceren GoRecurring

rb2 en Subscription Factory introduceren kennisplatform GoRecurring. Dit is een gezamenlijk initiatief waarmee de twee bedrijven hun jarenlange ervaring en expertise op het gebied van subscription services bundelen en gaan delen.

Met GoRecurring creëren rb2 en Subscription Factory een startpunt en community voor bedrijven die aan de slag willen met het implementeren van nieuwe verdienmodellen zoals abonnement modellen. De gloednieuwe GoRecurring website (https://gorecurring.com) bevat nuttige informatie, blogs en cases met succesverhalen.

Daarnaast zullen de twee specialisten samen een event organiseren om organisaties persoonlijk verder te kunnen helpen met hun subscription-vraagstukken. Dit event genaamd GoRecurring 2022 (https://gorecurring.reply.live/event/go-recurring) vindt plaats op 3 november in een innovatieve virtuele studio. Tijdens dit digitale evenement zullen subscription experts van Zuora, Simon+Kucher & Partners, DAF, rb2 en Subscription Factory ingaan op de kansen van abonnementsmodellen voor organisaties in verschillende sectoren.

rb2 en Subscription Factory ontwikkelen al meer dan 10 jaar samen subscription platformen voor bedrijven zoals DAF, Grandvision en Philips. Met Subscription Factory als consultancy partner en rb2 als technische developer en specialist in het bouwen van commerce platformen, helpen zij organisaties bij het succesvol introduceren en aanbieden van abonnementen aan klanten.

Over Subscription Factory
Subscription Factory is 10 jaar geleden begonnen als een pionier en evangelist van de Subscription Economy en inmiddels doorgegroeid naar een toonaangevende factory met mooie klanten en referenties. Daarnaast is Subscription Factory 10 jaar geleden een strategische samenwerking gestart met Zuora inc. als leverancier van abonnement management oplossingen. Subscription Factory adviseert, implementeert abonnements oplossingen bij B2B en B2C ondernemingen in Europa en Noord-Amerika. https://subscriptionfactory.com

Over rb2
rb2, de nummer één in de categorie ‘Digital Production Agency’ van de Emerce100 van 2021 en 2022, is een technisch development bureau dat de vraagstukken van klanten vertaalt in technische oplossingen die het eigenhandig ontwikkelt of integreert. rb2 kan putten uit 80 professionals om multidisciplinaire en schaalbare teams voor haar klanten samen te stellen. IT-architecten, lead developers en delivery managers in Nederland voorzien klanten van onshore advies. Dit wordt aangevuld met ondersteuning door offshore development-teams in Portugal, China en Nigeria. rb2 is een vertrouwde partner voor greenfield projecten. Het levert daarnaast advies- en implementatiediensten ten aanzien van e-commerce-, loyaliteits- en abonnementplatforms voor bedrijven als Europarcs, Vattenfall, T-Mobile, Philips, DAF, De Bijenkorf en Lavazza. Ga voor meer informatie naar www.rb2.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht