Industry Wire

Geplaatst door Winvision

Samenwerking Ask Roger! en WinVision

Per 1 april heeft Ask Roger! de voice-gerelateerde activiteiten van Winvision overgenomen. Het softwarebedrijf neemt de diensten op het gebied van Skype for Business en Microsoft Teams over van Winvision. De samenwerking past in het streven van beide bedrijven om meer focus aan te brengen in de dienstverlening naar klanten.

In Ask Roger! heeft Winvision de leidende partij in Nederland gevonden voor voice-gerelateerde activiteiten op het gebied van Skype for Business en Microsoft Teams. Zo werd Ask Roger! als eerste in Nederland door Microsoft SOF (Skype Operations Framework) gecertificeerd. Bovendien zijn zowel Winvision als Ask Roger! gecertificeerd als Microsoft Gold partner.

Han Kuster, Directeur Services van Winvision: “Dankzij deze samenwerking kunnen we ons nog meer richten op onze kerntaak: écht weten wat onze klanten beweegt en hun de beste en meest innovatieve ICT-oplossingen bieden; Cloud & Clear! Op deze manier garanderen we continuïteit in onze hoogwaardige dienstverlening naar onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat Ask Roger! met zijn jarenlange kennis en ervaring op communicatiegebied onze klanten uitstekend van dienst kan zijn.”

Rob Winkel, Directeur van Ask Roger!: “Deze overname versterkt onze positie op communicatiegebied. Met onze vernieuwende omnichannel oplossingen bezorgen we onze klanten een ultieme klantbeleving. Dat doen we door data te integreren en gebruik te maken van artificial intelligence. Zo kunnen we onze klanten verder helpen in hun digitale transformatie. De samenwerking met Winvision zorgt ervoor dat we samen onze klanten nog breder kunnen ondersteunen in het gebruik van Office 365.”

Met de samenwerking treden ook de twee betrokken medewerkers van Winvision in dienst van Ask Roger! “Zo zorgen we ervoor dat de continuïteit en de klantkennis geborgd blijven. Voor bestaande klanten van Winvision verandert dus weinig. Sterker nog door deze nieuwe samenwerking krijgen zij toegang tot experts op het gebied van voice en Office 365 in de volle breedte. We zien uit naar een mooie duurzame samenwerking”, aldus Winkel.

Over Ask Roger!

Ask Roger! is expert in Skype for Business, Microsoft Teams en Cisco Communication en networking. Ask Roger! combineert telefonie en andere kanalen met data voor een ultieme klantbeleving. Door intelligentie toe te voegen aan deze producten creëert ze samen met haar klanten oplossingen om bedrijven slimmer te laten ondernemen en zich te onderscheiden in de markt. Zo ontwikkelde Ask Roger! een backoffice integratie, Toastar, met koppelingen naar diverse CRM/ERP pakketten (zie ook http://www.toastar.io) en verzorgen ze slimme contact center oplossingen met geavanceerde gespreksroutering en social media koppelingen als whatsapp en chatbot integratie.

De 45 medewerkers van Ask Roger! zijn verdeeld over vestigingen in Delft, Houten en Amsterdam. Samen met de klant gaan ze op reis naar de beste Customer Experience.

Over Winvision; Cloud & Clear!

Winvision is de strategische ICT-partner van organisaties in met name zorg, onderwijs en bouw / infra gebruik makend van het Microsoft platform. Met een scherp oog voor ontwikkelingen in markt en technologie, innovatie én menselijke verandering. Samen met haar klanten zorgt Winvision ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geeft Winvision haar klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Winvision is gevestigd in Nieuwegein en bestaat uit 130 vakspecialisten. Winvision is onderdeel van Odin groep uit Hengelo; home of IT!

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht