Industry Wire

Geplaatst door Samsung

Samsung en Vodafone onthullen Galaxy S9 en S9+ limited edition

hiphol, 16 april 2018 – Samsung en Vodafone lanceren een exclusief Red Bull Ring pack van de Galaxy S9 en S9+. Uniek aan deze gelimiteerde oplage is de smart cover, die via NFC een uniek thema en exclusieve content op de smartphone laadt. Daarmee verandert de complete ervaring van de smartphone, van het Always On Display tot de Samsung app-iconen. Daarnaast ontvangen gebruikers van de limited edition elke week een nieuwe race wallpaper van Red Bull Ring en krijgen zij maandelijks toegang tot nieuwe videocontent. Daarmee is de limited edition van de Galaxy S9 en S9+ ideaal voor fans die iedere Grand Prix van dichtbij willen volgen. Het is voor het eerst dat Samsung met een smart cover de content van een smartphone verandert.

Met de unieke samenwerking tussen Samsung, Red Bull Ring en Vodafone verzekeren gebruikers zich van een kijkje achter de schermen. Zo ontvang je uitgebreide Grand Prix-informatie en blijf je op de hoogte met de content van Ziggo Sport. Daarnaast is de look & feel van je smartphone iedere keer anders met de roulerende wallpapers van Red Bull Ring. En zie je een afbeelding die je vaker wilt zien, dan selecteer je die als wallpaper.

“Op het eerste gezicht lijkt de Red Bull Ring Pack met al zijn mogelijkheden op de ‘normale’ Galaxy S9 en S9+. Totdat je de cover op de smartphone klikt,” zegt Marius Klijzing, Senior Product Manager Mobile van Samsung Nederland. “Zodra je die aan de smartphone koppelt, wordt een uniek Red Bull Ring thema geladen en veranderen onder andere de wallpapers, kleuren en app-iconen. Ook vind je exclusieve content op de limited edition, variërend van racevideo’s en actiefoto’s tot nieuws over de Grand Prix.”

Bij aanschaf van een Vodafone Red of Red Super abonnement met de Galaxy S9 of S9+ limited edition ontvang je twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. Hiermee krijg je toegang tot het gehele race weekend van de vrije trainingen op vrijdag tot de race op zondag. Voor meer informatie over de Red Bull Ring limited edition van de S9 en S9+ of de Red en Red Super abonnementen van Vodafone, ga je naar vodafone.nl/readytorace. De actieperiode is van 16 april t/m 27 mei 2018

Over Samsung Nederland

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://www.samsung.com/nl/pers… en onze blog www.samsung.com/nl/discover.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht