Industry Wire

Geplaatst door SIMBA

Seks en lezen winnen het van televisie en video on demand in bed

Een matras wordt niet alleen gebruikt om op te slapen. SIMBA Sleep vroeg Nederlanders* een top 5 te maken van activiteiten waar wekelijks de meeste tijd aan wordt gespendeerd in bed. Seks wordt met 57% het meest genoemd, naast slapen natuurlijk. Direct daarna komt het lezen van een boek of tijdschrift, snoozen en wakker worden: 39% van Nederland zet dat in hun top 5 van bed-activiteiten. Dat komt dus allemaal nog vóór het kijken van lineaire televisie (31%) en video on demand (24%). Het in Nederland nieuw geïntroduceerde matrassenmerk SIMBA Sleep heeft dit onderzoek laten uitvoeren, omdat het merk snapt dat een matras ook intensief gebruikt wordt voor andere zaken dan slapen. De kwaliteit en het comfort zijn daarom van groot belang.
Qua tijdsduur wint video on demand
Hoewel er relatief vaker de liefde wordt bedreven dan er naar een scherm wordt gestaard, wordt er qua tijd minder in geïnvesteerd. Zoveel tijd spenderen Nederlanders, wanneer ze 1 van onderstaande activiteiten die ze in hun top 5 hebben staan, per week in bed aan de genoemde activiteiten:
  1. Seks: 58 minuten
  2. Boek of tijdschrift lezen: 57 minuten
  3. Lineaire televisie kijken: 102 minuten
  4. Snoozen / wakker worden: 46 minuten
  5. Video on demand: 120 minuten
James Cox (mede-oprichter van SIMBA Sleep): “Mensen spenderen een derde van hun leven in bed: praten, slapen, lezen, televisie kijken en stoeien tussen de lakens. Het kiezen van het juiste matras kan echter tijdrovend en verwarrend zijn. Wij gebruikten de nieuwste technologie om ‘s werelds meest geavanceerde en comfortabele matras te ontwikkelen. Zeer uitgebreid onderzoek laat zien dat het verschil vooral zit in hoe het matras op je lichaam reageert, niet in hoe ‘hard’ of ‘zacht’ een matras is. De combinatie van Simbatex, visco-elastisch traagschuim en 2500 conische veren maken het SIMBA Hybrid matras een perfect matras voor iedereen en iedere gelegenheid. Slapen, hangen, zitten of stoeien.”
Thuisbezorgd in een doos
Het matras wordt gevacumeerd, geseald en thuisbezorgd in een doos van 50 bij 50 cm. In plaats van het matras 5 minuten te mogen testen terwijl een verkoper over je schouder meekijkt, mag je het matras 100 dagen uitproberen om te kijken of het bij je past. Zo niet, dan wordt het matras weer bij je opgehaald en je geld wordt zonder vragen te stellen teruggestort. Verkrijgbaar voor €449 tot €899, afhankelijk van de maat.
SIMBA Sleep heeft in korte tijd in Engeland 13 miljoen pond omgezet. Nu zijn ze klaar voor Nederland en de rest van Europa. Te bestellen via www.simbamatras.nl of in de Goossens Wonen shop, www.goossenswonen.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht