Industry Wire

Geplaatst door Supermicro

Supermicro breidt zijn serverportfolio uit met nieuwe NVIDIA H100 GPU-systemen

Super Micro Computer kondigt een serie nieuwe systemen aan die volledig zijn geoptimaliseerd voor NVIDIA H100 Tensor Core GPU’s.

De gecertificeerde NVIDIA H100 PCIe GPU’s systemen omvatten NVIDIA AI Enterprise, een end-to-end Cloud-Native suite en geoptimaliseerde AI- en data analysesoftware zodat organisaties eenvoudig AI kunnen toepassen. Supermicro systemen met NVIDIA AI Enterprise, in combinatie met NVIDIA H100 GPU’s, vereenvoudigen het bouwen van AI-ready platforms. Daarnaast versnellen de systemen de ontwikkeling en implementatie van AI en leveren ze de prestaties, veiligheid en schaalbaarheid om sneller inzichten te verzamelen en bedrijfswaarde te realiseren.

De huidige generatie systemen die gecertificeerd zijn met NVIDIA H100 GPU’s betreffen: de Supermicro GPU-servers SYS-420GP-TNR, SYS-420GP-TNR2 en het SYS-740GP-TNRT Supermicro workstation. Door de bestaande workstations te certificeren met NVIDIA H100 GPU’s, kunnen klanten profiteren van de nieuwe GPU prestatiewinst met de bestaande CPU-opties.

“Vandaag introduceert Supermicro GPU servers met de nieuwe NVIDIA H100,” aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. “Momenteel beschikken wij over het meest uitgebreide portfolio in de sector. Wij kunnen deze systemen leveren in verschillende formaten, waaronder 8U-, 5U-, 4U-, 2U- en 1U-opties. We leveren de nieuwste GPU ook voor onze SuperBlades, workstations en universele GPU-systemen. Klanten kunnen tot 30% prestatiewinst voor AI-inferencing verwachten in vergelijking met voorgaande GPU-generaties. De innovatieve airflow designs van onze GPU-servers resulteren in lagere ventilatorsnelheden, minder stroomverbruik, lagere geluidsniveaus en lagere cost of ownership.”

“NVIDIA H100 is een enorme stap voor ons platform,” aldus Kevin Connors, Vice President van NVIDIA Worldwide OEM Accounts. “Het brede assortiment van servers van Supermicro, aangedreven door NVIDIA H100, kan de workload op elke schaal versnellen wat bedrijven helpt om beter prestaties te leveren en de kosten te verlagen.”

Ga voor meer informatie naar: https://www.supermicro.com/en/accelerators/nvidia

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht