Industry Wire

Geplaatst door Superstrata

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Superstrata, een fietsmerk gevestigd in Silicon Valley dat bekend staat vanwege 3D-geprinte fietsen met een carbonfiber unibody, gaat de samenwerking aan met de Saint Exupéry-familie. Saint Exupéry en Superstrata presenteren een 3D-printe carbon fiber fiets voor kinderen. Naast een uniek design dat sterk lijkt op de revolutionaire Superstrata fiets voor volwassenen, verschijnt de kinderfiets met de bekende kleuren en visuele elementen van het populaire kinderboek van Antoine de Saint-Exupéry: Le Petit Prince (‘De Kleine Prins’).

Net zoals de grote versies van de Superstrata wordt deze speciale editie ook 3D-geprint met behulp van Arevo’s eigen technologie, waarbij gebruik gemaakt wordt van carbon fiber (koolstofvezel) composietmateriaal. De kinderfiets komt beschikbaar in twee maten: een 20-inch frame en een 24-inch frame en kan besteld worden als pre-order voor 1.199 dollar.

De introductie van de Petit Prince kinderfiets komt op een bijzonder moment voor Superstrata. De pre-order campagne van Superstrata op Indiegogo heeft inmiddels zes miljoen dollar (ruim 5,5 miljoen euro)opgebracht, waarmee dit een van de meeste succesvolle campagnes in de geschiedenis van Indiegogo is.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht