Industry Wire

Geplaatst door trivago

trivago transformeert HR met Workday

Amsterdam, 18 juli, 2017Workday, Inc.(NYSE: WDAY),leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat trivago, de internationale hotel zoekmachine, heeft gekozen voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. Met Workday beschikt trivago over een eenduidige, cloud-gebaseerde HR oplossing. Workday HCM is de centrale bron voor betrouwbare werknemersgegevens, die HR executives en managers meer inzicht geeft om sneller en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Ruim 1.300 medewerkers van trivago, opgericht in 2005 in Düsseldorf, gaan wereldwijd de HR selfservice toepassing van Workday gebruiken, die een intuïtieve en moderne gebruikservaring biedt op alle apparaten. De implementatie, die deze zomer wordt afgerond, helpt trivago bij de transformatie van dagelijkse HR processen, zoals compensatie, werktijden en afwezigheid, werving en selectie, uitgaven, prestaties en ontwikkeling.

Sinds september 2016 biedt hotel prijsvergelijker trivago toegang tot zo’n 1,4 miljoen hotels in meer dan 190 landen. Wat begon als een website die alleen beschikbaar was in Duitsland, groeide al snel uit tot een bedrijf dat internationaal actief is op 55 markten. Sinds 2005 is het bedrijf gegroeid van drie oprichters in een garage, naar een nieuw hoofdkantoor met meer dan 2.000 medewerkers. Workday Human Capital Management geeft leidinggevenden bij trivago het vertrouwen om de gegevens van medewerkers in te zetten voor de toekomstige groei van de onderneming.

Quotes
“Wij hadden een HR oplossing nodig die het technologisch platform vormt voor een eenduidige, altijd actuele database – een oplossing die flexibel en vooral schaalbaar is zodat hij met ons kan meegroeien. Wij vonden dat in Workday. We voelden direct een band met de organisatie”, zegt Sian Williams, Business Operations & Strategy – Talent Solutions bij trivago.

“trivago is een snelgroeiend internationaal opererend bedrijf met een sterke werkcultuur, waar technologie van grote toegevoegde waarde is voor zowel leidinggevenden als personeel,” zegt Christoph Kull, Regional Vice President, DACH-regio bij Workday. “Bij Workday zien we veel Duitse organisaties die hun HR en finance systemen verplaatsen naar ons cloud platform, waarbij ze voordeel halen uit één systeem dat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency.”

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie opwww.workday.com enwww.workday.com/nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht