Industry Wire

Geplaatst door Fujitsu

Tweede verlenging Fujitsu voor IT-diensten bij de provincie Noord-Holland

Maarssen, 05 maart 2021 – De provincie Noord-Holland verlengt wederom het contract met Fujitsu. De IT-leverancier beheert sinds 2015 de IT-werkplekken van alle ambtenaren, verdeeld over verschillende locaties in Noord-Holland. Ook verzorgt Fujitsu de servicedesk en de aansturing van diensten van derde partijen als onderdeel van de volledige dienstverlening aan de provincie. Het contract heeft een waarde van ongeveer acht miljoen euro en is aangegaan voor twee jaar. 

Fujitsu zal gedurende deze periode de provincie ondersteunen bij het behalen van haar strategische doelstelling om zelf regie te voeren op beheer en implementatie van haar IT. De aanhoudende ontwikkelingen bij de Nederlandse overheid, en de technologische ontwikkelingen en interne ontwikkelingen bij de provincie Noord-Holland hebben geleid tot een verrijking van de doelstellingen, richtlijnen en het informatiebeleid.

Als gevolg hiervan is de Concern Informatievoorziening en Datatechnologie (CID) organisatie versterkt en wordt de samenwerking met Fujitsu anders ingevuld. Om beter te voorzien in de ICT behoefte, wil de provincie nauwer samenwerken met Fujitsu op het gebied van de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de ICT-eisen en wensen.

Fujitsu blijft met gemeenschappelijke multidisciplinaire teams haar beheerdiensten op een agile manier uitvoeren zodat de provincie Noord-Holland meer ruimte heeft om provinciale kennis en ervaring in te brengen als het gaat om de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de ICT-diensten.

Online resources

–        Read the Fujitsu blog: https://blog.global.fujitsu.com/

–        Fujitsu pictures and media server: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php

–        For regular news updates, bookmark the Fujitsu newsroom: https://www.fujitsu.com/emeia/about/resources/news/newsroom.html

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 130.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujitsu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 3,9 triljoen yen (US$ 35 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2020. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier worden vermeld, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderhevig aan wijziging zonder voorafgaande melding.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht