Industry Wire

Geplaatst door Ubiquiti

Ubiquiti introduceert de UniFi Dream Wall

Het Amerikaanse bedrijf Ubiquiti Inc. blijft niet stilzitten en blijft nieuwe devices toevoegen aan haar Early Access Programma. Zo is begin dit jaar ook de UniFi Dream Wall hieraan toegevoegd.

Ealy Access-programma
Het Early Access-programma van Ubiquiti is een soort bètatestfase, waarbij de producten tegen een scherpere prijs beschikbaar zijn voor testdoeleinden. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze artikelen mogelijk kinderziektes kunnen bevatten. Ubiquiti verzamelt vervolgens feedback om het product verder te verbeteren en het gereed te maken voor de officiële release.

De Dream Wall en haar specificaties
De UniFi Dream Wall is een innovatief product van Ubiquiti dat fungeert als een multifunctionele router met geavanceerde firewall, PoE-switchpoorten en geïntegreerde WiFi. Het opvallende kenmerk van de Dream Wall is de extreem slanke vormgeving met een diepte van slechts 61 mm, waardoor het een ruimtebesparende oplossing biedt.

Met de Dream Wall kunnen gebruikers profiteren van diverse indrukwekkende specificaties, waaronder 12 Gigabit Ethernet RJ45-poorten, waarvan 4 poorten voor PoE, 4 poorten voor PoE+ en 4 poorten voor PoE++. Dit stelt gebruikers in staat om verschillende apparaten aan te sluiten en van stroom te voorzien, zoals IP-camera’s, access points en andere netwerkapparatuur.

Daarnaast beschikt de Dream Wall over een 10G SFP+ LAN-poort, wat zorgt voor snelle connectiviteit en hoge doorvoersnelheden. Met 2 WAN-poorten, waaronder een 10G SFP+ poort en een 2,5 Gigabit Ethernet RJ45-poort, kunnen gebruikers meerdere internetverbindingen implementeren voor redundante connectiviteit of om het netwerkverkeer efficiënt te beheren.

Een andere handige functie van de Dream Wall is de ingebouwde opslagruimte van 128GB voor UniFi OS-applicaties. Dit stelt gebruikers in staat om verschillende toepassingen te draaien op het apparaat zelf, waardoor er geen aparte server of computer nodig is voor specifieke taken.

Al met al biedt de UniFi Dream Wall een compacte, veelzijdige en ruimtebesparende oplossing voor netwerkbeheer en beveiliging. Het combineert geavanceerde functionaliteiten met een slank ontwerp, waardoor het geschikt is voor installatie in diverse omgevingen, zoals kantoren, winkels en woningen.

Officele release UniFi Dream Wall
Aan het einde van maart vond de officiële release van de UniFi Dream Wall plaats, waardoor het apparaat nu beschikbaar is in de General Access (GA)-fase. Dit betekent dat het device officieel op de markt is en beschikbaar is voor distribiteurs en resellers.

Meer informatie
Als je geïnteresseerd bent in de UniFi Dream Wall of andere UniFi-producten, raad ik je aan om verder te kijken en informatie in te winnen bij de specialist op het gebied van Ubiquiti in de Benelux: UBCenter.com. Zij bieden een uitgebreid assortiment van Ubiquiti-producten aan, inclusief de Dream Wall.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht