Industry Wire

Geplaatst door Bikeshift

Uitbreiding dienstverlening Bikeshift verdient een vernieuwe website

Den Haag, 19 juni 2024 – Specialist in het werven van fietskoeriers Bikeshift breidt haar dienstverlening in Nederland en België uit. Voor corporate- en MKB-bedrijven in food, retail en logistieke sectoren werft Bikeshift behalve fietskoeriers nu ook orderpickers, bestuurders van (elektrische) scooters- en LEV-voertuigen en postbezorgers. Om de verbrede logistieke dienstverlening onder de aandacht te brengen is vandaag de vernieuwe Bikeshift website gelanceerd.

Founder en CEO van Bikeshift, Lodewijk van Nooten ziet logistieke opdrachtgevers ‘worstelen’ met het aantrekken van flexibel personeel:

“Een efficiënte flexibele schil is voor bezorg- en postbedrijven van levensbelang. Bezorgen draait om snelheid en het slim organiseren en inzetten van personeel. Zeker op piekmomenten. Doe je dat goed dan creeër je klanttevredenheid en houdt je de kosten in bedwang. Belangrijk omdat de concurrentie in de last-mile-delivery moordend is.”

Specialist

Steeds meer fietskoeriers werken via Bikeshift voor opdrachtgevers als Cycloon, Thuisbezorgd.nl, PostNL en MarleenKookt. Altijd met een vast contract en een wekelijks salaris. In meer dan tien jaar is Bikeshift als uitzendbureau uitgegroeid tot specialist in de werving van fietskoeriers. De last-mile-delivery sector groeit en wordt duurzamer en vraagt om een professionelere manier van inhuren van personeel. Vanuit de markt komt daarbij de vraag om ook ander personeel te leveren zegt Van Nooten:

“Om de leefbaarheid in binnensteden te verbeteren zijn andere manieren van bezorgen nodig. Niet meer bezorgen met dieselbusjes, maar met alternatieve elektrische voertuigen die producten, maaltijden en boodschappen vanuit kleinere HUB’s leveren. Daar is ook ander personeel voor nodig. Bikeshift levert dit personeel.”

Gebruiksvriendelijke website voor opdrachtgevers én riders

De vernieuwde gebruiksvriendelijke en mobiel geoptimaliseerde website laat nu de brede dienstverlening van Bikeshift zien. Wie werk zoekt kan via de calculator direct zien wat je kunt verdienen. Ook biedt de website Whatsapp communicatie zodat kandidaten snel kunnen solliciteren. Met de site bedient Bikeshift zowel corporate- als MKB-opdrachtgevers en toekomstig personeel dat een groot deel van het sollicitatieproces via de site online kan doorlopen.

Lodewijk van Nooten: “We begrijpen dat klanten, kandidaten en riders vooral

onderweg zijn en snelle, gemakkelijke toegang tot informatie nodig hebben. Daarom is de site niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en efficiënt.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht