Industry Wire

Geplaatst door Univé

Univé opnieuw winnaar ‘Website van het Jaar’ in categorie Verzekeringen

Univé is tot een van de winnaars van ‘Website van het Jaar 2023’ uitgeroepen. Tijdens de prijsuitreiking van de jaarlijkse verkiezing op 23 november in Amsterdam werd bekend dat de website van de coöperatie door het publiek is verkozen tot ‘Beste Website’ in de categorie Verzekeraars. Dit is het tweede jaar op rij dat Univé deze prijs wint.

De ‘Website van het Jaar’ is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek kon dit jaar in maar liefst 38 categorieën zijn favoriet bepalen op basis van inhoud, navigatie en design en aangeving in hoeverre het de website aan anderen zou aanbevelen. De verkiezing, jaarlijks georganiseerd door Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope, kon dit jaar rekenen op ruim 483.000 stemmen, die bepalend waren om per categorie twee awards uit te reiken voor Beste Website en Populairste Website.

image
Altijd dichtbij
Als coöperatieve verzekeraar met maar liefst 100 winkels door het hele land staat Univé dichtbij haar leden. Zo kan Univé hen op een laagdrempelige manier helpen bij het voorkomen en beperken van risico’s. Robert de Ruiter, directeur Commercie bij Univé, is dan ook bijzonder trots dat het online kanaal als Beste Website is verkozen. ‘Univé bestaat komend jaar 230 jaar. De rol en betekenis van de website konden we toen nog niet raden. Wel weten we dat al 230 jaar zekerheid willen bieden aan al onze leden. We zijn dan ook heel trots dat consumenten in Nederland óók online de zekerheid vinden van ons merk en onze dienstverlening. Dat staat ook centraal in onze aanpak. Deze omnichannel-aanpak stelt ons in staat om onze leden altijd en overal te bedienen, op de manier die hun voorkeur heeft.’

Twee jaar op rij
De verkiezing tot ‘Beste Website’ in de categorie Verzekeraars bevestigt de waardering van het algemeen publiek voor de website van de coöperatie. En dat voor het tweede jaar op rij. ‘Het is een prachtige erkenning dat onze website opnieuw werd verkozen tot beste in de categorie. Want de website blijft continu in ontwikkeling, zodat bezoekers de beste online ervaring blijven krijgen. Deze award erkent dat we met deze optimalisering daar opnieuw in geslaagd zijn,’ besluit De Ruiter trots.

Over Univé
Univé staat sinds 1794 voor de zekerheid van samen. Juist nu risico’s onvoorspelbaarder worden, is Univé de helpende hand op je schouder. Als coöperatie zonder winstoogmerk helpen we onze 1,7 miljoen leden met het voorkomen van schade en beperken van risico’s. Met onze omnichannelstrategie en vanuit onze kantoren in Assen en Zwolle staan we met 3.000 collega’s elke dag voor iedereen klaar. Samen maken we risico’s beheersbaar met goede en begrijpelijke producten. Maar ook met handige diensten voor gezinnen én ondernemers. Samen kun je alles aan. Dát is de zekerheid van Univé. Lees meer op www.unive.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht