Industry Wire

Geplaatst door Topbloemen.nl

Vandaag bezorgt Topbloemen taart! Ruim 40% meer orders met Moederdag

Nieuw-Vennep, 2016-05-11 – Afgelopen zondag werden tienduizenden moeders in de bloemen gezet door Topbloemen. Voor de lokale bloemisten waar Topbloemen mee werkt was het aanpoten. Ondanks het hemelvaartweekend en het mooie weer heeft Topbloemen.nl 40,4% meer bestellingen verwerkt ten opzichte van Moederdag 2015.

Taart voor alle bloemisten die zondag bezorgden
Alle bloemisten die zondag bezorging hebben ondersteund hebben zijn vandaag bedankt met een heerlijke taart! Bloemisten hebben alles op alles gezet (vaak tot diep in de nacht) om het grote aantal orders te verwerken. Voor het bezorgen werden vaak vrienden en familie ingeschakeld om alles tijdig weg te krijgen. Een topprestatie.

Mensen blij maken met bloemen
Oprichter van Topbloemen.nl Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met boeketten. In 1999 richtte hij het landelijke bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. Op de website kun je uit tientallen boeketten naar persoonlijke smaak kiezen. Een lokale bloemist bezorgt het boeket. Bij bestellingen vóór twee uur s’middags wordt er dezelfde dag bezorgd. Bij Thuiswinkel Waarborg Review staat Topbloemen met een 8,9 bovenaan. Het bedrijf is de vaste bloemensponsor van de tv-programma’s ‘All You Need Is Love’ en ‘Hollands Beste Bloemstylist’, en van ‘De Leukste Moeder Van Nederland’, een radioprogramma van 100%NL. Sinds 2015 is het bedrijf marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Recent werd Topbloemen.nl als beste getest door het consumentenprogramma Kassa!

Topbloemen.nl: Bedrijf opgericht in 1999 door Edwin Van Arkel en marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Tevens de vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (tv), Hollands Beste Bloemstylist (tv) en De Leukste Moeder Van Nederland (radio, 100%NL.)
Meer informatie: https://topbloemen.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht