Industry Wire

Geplaatst door Dutch Search Awards

Wie is er dit jaar genomineerd voor de Dutch Search Awards?

Tess Milne is hostess van de gala-uitreiking op 22 november

30 oktober 2018

Onder andere Schiphol, Vodafone en Jumbo maken in samenwerking met digital agencies kans op een Dutch Search Award. Zojuist heeft de jury van de derde editie van de Dutch Search Awards de shortlist bekendgemaakt. Het aantal inzendingen is sterk gestegen ten opzichte van de vorige edities. In totaal zijn 79 cases genomineerd, verdeeld over 16 categorieën. Agencies, merken en professionals hebben hun cases ingezonden en de genomineerden maken nu kans op een Dutch Search Award, dé bekroning op hun werk van het afgelopen jaar.

De genomineerden zijn deze editie gekozen door de vakkundige jury bestaande uit SEA- en SEO-experts van onder andere Google, Microsoft, Corendon en Bol.com. De winnaars worden op geheel in gala-thema bekendgemaakt tijdens de live-uitreiking op 22 november bij DeFabrique in Utrecht. Meer informatie: klik hier voor de complete lijst van genomineerden.

Grote Prijs
Nieuw dit jaar is de ‘Grote Prijs’. Uit alle inzendingen zijn drie hoogst beoordeelde cases gekozen om tijdens de live-uitreiking een videopitch te houden. Dit zijn: Adwise & United Retail, iProspect & Tele2 en Traffic4u & Jumbo, zij maken kans op de felbegeerde ‘Grote Prijs’, de ultieme bekroning in de search-industrie. De video-pitch zal tijdens de avond beoordeeld worden door de juryleden samen met het aanwezige publiek. De awardshow wordt dan ook afgesloten met het bekendmaken van de winnaar van de Grote Prijs 2018.

Publieksstem
Net als voorgaande edities, zal ook dit jaar het publiek een stem krijgen in de awards voor ‘beste agency’, ‘beste in-house team’, ‘beste professional’ en ‘beste software en tools’. Vanaf vandaag, dinsdag 30 oktober, kan er gestemd worden op deze categorieën via de website van de Dutch Search Awards. Hiermee help je de genomineerden hun kans op het winnen van een award te vergroten. Er kan gestemd worden tot vrijdag 9 november.

Programma
Op 22 november vindt de live-uitreiking van de Dutch Search Awards plaats in DeFabrique in Utrecht. De inspirerende setting zal het decor vormen voor de meest prestigieuze awards in de search-industrie. Als bekroning op het werk in de branche worden de awards uitgereikt door televisiepresentatrice Tess Milne. Niet alleen staan de awards centraal deze avond, ook vooraanstaande keynote speakers delen hun visie op ontwikkelingen binnen het vak. Zo zullen onder andere Cara Antoine van Microsoft en Koen VanderHoydonck van Google en Chris Baldwin spreken over de toekomst van search. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dutchsearchawards.nl/tickets.

Ook deze editie is Bing hoofdsponsor van de Dutch Search Awards. Daarnaast wordt het mede mogelijk gemaakt door o.a. AdCalls, IAB. Nederland, SQIQ, Swydo, ADchieve, DDMA, 10x Digital, Watermelon, SEMrush en mediapartner Emerce.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht