Industry Wire

Geplaatst door CrowdStrike

Winnaars van de CrowdStrike Partner Award bekend gemaakt op het jaarlijkse Europe Partner Symposium

Venetië, Italië – 27 mei, 2024 – CrowdStrike (Nasdaq: CRWD) heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse CrowdStrike Europe Partner Awards tijdens het CrowdStrike Partner Symposium in Venetië, Italië. Het Europe Partner Symposium brengt toonaangevende regionale partners samen voor het versnellen van hun opschalingsstrategie, hun klanten te helpen met het consolideren van hun beveiligingsuitgaven en bovenal het stoppen van inbreuken met het AI-native CrowdStrike Falcon® XDR platform.

Door de uitreiking van CrowdStrike’s jaarlijkse Europe Partner Symposium Awards wordt het bijzondere werk dat regionale partners in het afgelopen kalenderjaar hebben verricht erkend. Het partnerecosysteem is van cruciaal belang voor het succes van de partner-first go-to-market strategie van CrowdStrike. Het zorgt voor aanhoudende groei voor klanten in Europa en de rest van de wereld door hen toonaangevende bescherming te bieden. De winnende partnerorganisaties werden beoordeeld op basis van een aantal criteria, waaronder de toegevoegde waarde die de organisatie of persoon heeft geleverd aan zowel gemeenschappelijke klanten als aan CrowdStrike.

De winnaars van de CrowdStrike Europe Partner Awards 2024 zijn:

BT – European GSI Partner of the Year
Henning Dey van PMCS – European Channel MVP
Exaprobe – European Rising Star Partner of the Year
Kudelski Security – European MSSP Partner of the Year
Computacenter GmbH – Central European Partner of the Year
Telefonica Tech Spain – Southern European Partner of the Year
Softcat – Northern European Partner of the Year
AWS – Strategic Market Maker Award
“Het Europe Partner Symposium biedt de mogelijkheid om de geweldige prestaties van onze partners in het afgelopen jaar te erkennen. Het vermogen van het Falcon-platform om cybersecurity te consolideren en te vereenvoudigen in combinatie met de expertise van onze partners levert ongekende resultaten op voor gezamenlijke klanten – graag feliciteer ik alle winnaars van dit jaar”, zegt John Taylor, VP Alliances, Europe bij CrowdStrike. “We kijken uit naar nog een jaar waarin we nauw zullen samenwerken, naarmate we blijven uitbreiden in Europa en over de hele wereld. We doen dit op onze gezamenlijke missie om inbreuken te stoppen door gebruik te maken van de kracht van ’s werelds beste securityplatform.”

CrowdStrike definieert het tijdperk van AI-gestuurde cybersecurity vanuit het hoofdkantoor in de VS met activiteiten over de hele wereld. CrowdStrike’s wereldwijde partnerecosysteem is een belangrijk onderdeel van CrowdStrike’s missie om inbreuken te stoppen door het aanbieden van de beste technologie, ondersteuning, op maat gemaakte diensten, marktexpertise en toegang tot organisaties over de hele wereld. Ga voor meer informatie over het wereldwijde partnerprogramma van CrowdStrike naar onze website.

Bovenste rij, van links naar rechts:
Lakhbir Lall (CrowdStrike), Michael Rogers (CrowdStrike), Patrick Armson (Softcat), Brooke Agather (AWS), Phil Soane (AWS), John Taylor (CrowdStrike), Daniel Bernard (CrowdStrike), Julia Barruso (CrowdStrike), Holger Viehöfer (Computacenter), Johan Roman (Kudelski Security), Dirk Martin (Serviceware).

Onderste rij, van links naar rechts:
Carl Dawson (BT), Gabe Cattermull (CrowdStrike), Jens Pälmer (CrowdStrike), Maya Kreidy (AWS), Luis del Arbol (Telefonica Tech).
Over CrowdStrike
CrowdStrike (NASDAQ: CRWD), marktleider in cybersecurity, heeft een nieuwe definitie gegeven aan moderne security met de creatie van één van ’s werelds meest geavanceerde cloud-native platforms voor de beveiliging van cruciale aspecten van bedrijfsrisico’s; endpoints en cloud workloads, identity en data.

Mogelijk gemaakt door de CrowdStrike Security Cloud en de meest geavanceerde AI, maakt het CrowdStrike Falcon®-platform optimaal gebruik van realtime aanvalsindicatoren, threat intelligence, doorontwikkelde tradecraft van indringers en uitgebreide telemetrie vanuit de hele organisatie om zeer nauwkeurige detecties, geautomatiseerde bescherming en herstel, elite threat hunting en prioriteit voor opsporing van kwetsbaarheden te leveren.

Het cloud-native Falcon-platform met een lichtgewicht-agent architectuur, levert snelle en schaalbare inzet, superieure bescherming en prestaties, verminderde complexiteit en onmiddellijke time-to-value.

CrowdStrike: We stop breaches.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht