Industry Wire

Geplaatst door Yogalive

Yogalive bedankt de Vlaamse zorgsector met gratis online, live yoga

Gent, 5 mei 2021 – Het Yogalive-team organiseert een actie om gezondheidswerkers in Vlaanderen te bedanken voor hun doorzettingsvermogen en veerkracht tijdens Covid-19. Yogalive, een Belgische startup met internationale uitstraling gesteund door accelerator Start it @KBC, biedt hen tot eind juni gratis yoga- en mindfulness lessen aan op hun online livestream platform.

“Teruggeven” aan de mensen die ons doorheen het moeilijke afgelopen jaar hebben geholpen is één van de acties die voortvloeien uit Yogalive’s missie om technologie in te zetten voor een groter maatschappelijk doel. De oprichters van Yogalive zijn ervan overtuigd dat wanneer we werken aan onze eigen mentale en fysieke gezondheid, we op onze beurt onze omgeving en maatschappij kunnen helpen, een win-win-win bedrijfsethiek!

Vooraanstaande ziekenhuizen als Kliniek Sint-Jan (Brussel) en Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) hebben alvast hun deelname bevestigd.

Yogalive onderscheidt zich van andere platformen door een internationale impact met een lokale aanpak na te streven. De lessen worden aangeboden in het Engels, Frans en Nederlands, maar ook andere talen zoals Italiaans en Spaans zullen snel volgen.

Op het platform bieden ze uitsluitend live, online sessies in realtime aan. Dit garandeert de menselijke connectie tussen leraar en yogi, wat zorgt voor een “warme” interactieve online ervaring.

Je kan je gratis proefsessie boeken op www.yogalive.me

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht