Industry Wire

Geplaatst door Zebra

Zebra Technologies lanceert Machine Vision Specialization voor Partners

AMSTERDAM – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, heeft vandaag aangekondigd dat zij een nieuwe Advanced Tier van hun Machine Vision Specialization-programma wereldwijd heeft gelanceerd voor industriële automatisering- en machine vision specialisatie-partners.

De nieuwe Machine Vision Specialization geeft partners toegang tot Zebra’s meer geavanceerde machine vision-portfolio, wat nieuwe zeer gespecialiseerde producten en oplossingen bevat door de overname van Matrox Imaging. Machine vision specialisatie-partners zullen ook toegang krijgen tot enkele extra toepassingen van Zebra’s Aurora software.

 

Het nieuwe programma weerspiegelt de aspiraties en behoeften van Zebra’s productie- en logistieke klanten die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen voor automatisering en kwaliteitscontrole. Met toegang tot het geavanceerde machine vision-portfolio, kunnen partners nu samenwerken met Zebra om hun productie- en  logistieke lanten te helpen meer efficiëntie en productiviteit te bereiken met toonaangevende machine vision-oplossingen.

“Productie- en logistieke managers hechten veel waarde aan een partner met de ervaring, het zakelijk inzicht en de technologische expertise om hen in staat te stellen hun industriële imaging-uitdagingen te overwinnen,” aldus Allan Anderson, Managing Director bij Clearview, een Matrox Imaging partner en een van de eersten die toetreedt tot Zebra’s nieuwe Advanced Tier. “Samen met Zebra zijn we goed gepositioneerd om te blijven fungeren als een betrouwbare leverancier van oplossingen waarop onze klanten kunnen vertrouwen nu ze steeds meer gebruik maken van automatisering. Zo helpen wij hen te concurreren en te winnen in de hedendaagse on-demand economie.”

Zebra heeft ook een speciaal  opleidingstraject gecreëerd, inclusief bronnen van Matrox Imaging’s Vision Academy, voor bestaande en nieuwe partners, zodat ze volledig vertrouwd zijn met het portfolio en ondersteund worden door een toegewijd machine vision en fixed industrieel scanning team.

“Met het verhoogde tempo van productie en levering zijn supply chains complexer dan ooit tevoren.  Met het volume, de snelheid en de verscheidenheid van de gegevens die nodig zijn om te optimaliseren blijven toenemen”, vertelt Donato Montanari, General Manager en Vice President, Machine Vision, Zebra Technologies. “Door middel van de nieuwe Advanced Tier zijn de meest geavanceerde imagingtechnologieën zoals 3D-sensoren, Matrox Imaging Library en Matrox vision controllers met ingebouwde PC-technologie nu beschikbaar voor onze partners om deze uitdagingen voor eindgebruikers over de hele wereld te helpen aanpakken.”

BELANGRIJK

  • Zebra heeft de nieuwe Advanced Tier van Machine Vision Specialization binnen PartnerConnect gelanceerd voor de meest bekwame en ervaren machine vision partners in de industrie.
  • Het programma geeft toegang tot nieuwe, zeer gespecialiseerde producten en oplossingen binnen Zebra’s snel groeiende machine vision-portfolio, door de overname van Matrox Imaging medio 2022.
  • Nieuwe trajecten, bronnen en teams zullen de huidige en nieuwe partners ondersteunen in hun leerproces.

OVER ZEBRA TECHNOLOGIES

Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt organisaties in staat om te gedijen in de on-demand economie door elke front-line werknemer en asset aan de rand zichtbaar, verbonden en volledig geoptimaliseerd te maken. Met een ecosysteem van meer dan 10.000 partners in meer dan 100 landen bedient Zebra klanten van elke omvang – waaronder 86% van de Fortune 500 – met een bekroond portfolio van hardware, software, diensten en oplossingen die workflows digitaliseren en automatiseren. Supply chains zijn dynamischer, klanten en patiënten worden beter bediend en werknemers zijn meer betrokken wanneer ze gebruik maken van Zebra innovaties die hen helpen te voelen, te analyseren en te handelen in real time. Zebra heeft onlangs haar industriële automatiseringsportfolio uitgebreid met de overname van Fetch Robotics en haar machine vision en AI software mogelijkheden vergroot met de overnames van Adaptive Vision, antuit.ai en Matrox Imaging. Zebra is #42 op Newsweek’s lijst van America’s Most Loved Workplaces, #42 op Fast Company’s lijst van de Best Workplaces for Innovators en #79 op Forbes’ lijst van America’s 500 Best Midsize Employers. Meer informatie op www.zebra.com of meld u aan voor nieuws alerts. Volg Zebra’s Your Edge blog, LinkedIn, Twitter en Facebook, en bekijk onze Story Hub: Zebra Perspectives.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht