Deel dit artikel
-

Kieskeurig stopt met foldersite

De website E-Folders is sinds begin deze week offline. Kieskeurig heeft besloten de stekker uit het project te trekken.

Het team achter Kieskeurig laat in een nieuwsbrief weten dat de website niet langer beschikbaar is en dat daarmee ook de nieuwsbrief ten einde komt. Wel wordt de lezer aangespoord om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van Kieskeurig.

E-Folders is een website van Kieskeurig BV, zelf onderdeel van Ilse Media. Adverteerders betalen per keer dat een folder werd bekeken.

Kieskeurig bevestigt het stopzetten van het initiatief. De interesse van consumenten om online folders te bekijken bleek niet groot, ondanks de vraag naar aanbiedingen en kortingen op het internet. "De geringe animo van de grote folderaars om te adverteren op E-folders heeft ons doen besluiten te stoppen met deze site", aldus een woordvoerder.

Er zijn geen gevolgen voor het personeelsbestand. Werknemers blijven onderdak vinden bij Kieskeurig.

Op de markt van virtuele folders blijven nog twee spelers over. Reclamefolder en Folderaar. Deze laatste wist eerder de twee sites 1001efolders en efolders over te nemen.

E-Folders werd in 2003 opgericht door Robert Brugman. Ilse Media ging eind 2006 de samenwerking aan met E-Folders.

Deel dit bericht

5 Reacties

Henk

Hebben jullie ooit gehoord van het fenomeen Aktiefolders.nl?Is dat net zoiets als bovenstaande sites?

Mark

@ Henk. Daar heb ik weleens van gehoord, maar dat was niet positief. Schijnt toch wel een beetje een luchtje aan te zitten.

Martijn

Ben wel benieuwd naar de rede van het stopzetten.

johan

Ik heb uberhaupt nooit geweten dat dit bestond…

bert

Voor mij juist de reden geweest waarom ik niet meer iedere week een grote stapel papier in de brievenbus wilde ontvangen dat een dag later toch weggegooid werd. Jammer…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond