Deel dit artikel
-

Curator werkt aan doorstart van Vivendo

Vivendo, ontwikkelaar van webshops, is officieel failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. De curator zegt aan een doorstart voor het bedrijf te werken.

Dat meldt e-commercetitel Twinkle.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich melden bij de curator om bepaalde onderdelen over te nemen. De curator laat weten dat de lopende projecten wel op korte termijn, ‘bij voorkeur binnen een week’, moeten worden overgedragen. Wanneer dit wordt uitgesteld, loopt het in de kosten en zal de curator het bedrijf liquideren.

Vivendo liet eerder weten surseance van betaling te hebben aangevraagd. Het bedrijf had teveel uitdagende projecten aangenomen en concurrenten zouden verantwoordelijk zijn geweest voor een negatieve beeldvorming over Vivendo. Uiteindelijk bleek het geen surseance te zijn geweest, maar een aanvraag voor een direct faillissement.

Rob van Straten, directeur van Vivendo, liet toentertijd weten positief te zijn over een doorstart. "Het klantenbestand van Vivendo is goed, de orderportefeuille is gevuld en we hebben professionele medewerkers. Ik kan me voorstellen dat Vivendo een aantrekkelijke partij is, waarbij niet het bedrijf, maar wel de activiteiten worden overgenomen en toegevoegd aan een bestaand bedrijf."

Diverse partijen zouden zich halverwege januari, toen het nieuws naar buiten kwam, al hebben gemeld om hun interesse kenbaar te maken voor een overname van bepaalde bedrijfsonderdelen.

 

Deel dit bericht

7 Reacties

JvD

He, was dit niet de partner van Clearsense waar ze toekomstplannen mee hadden? Ben benieuwd wat er van ClearSense overblijft. Korver gedegradeerd waardoor ze ontslag heeft genomen. Gerard van Tilburg een staande voetje….en notabene een testimonial van de man van Irma…niet gek dat er geld bij moet. Maar hoelang nog?

JvD

Beste Claudia, Ik begrijp je reactie volkomen. Ik snap ook wel dat je je huidige positie koestert en misschien zelfs nog wel hogerop wil komen, want op jouw leeftijd wordt je elders niet zo snel meer aangenomen. En laten we eerlijk zijn, in jouw team behaalde een enkeling nog wel eens zijn target. Waar het mij om gaat is dat CS niet deugt. En dan heb ik het over wanbeleid, geen visie en eigen belang eerst in het management. Belangenverstrengeling 2.0 zeg maar. En dan heb ik het over mensen ontslaan maar als directeur nog wel in een A6 blijven rijden ter waarde van 1 fte'er. Dit zijn niet de signalen die de burger moed geven. En dan heb ik het over incentives die niet uitgekeerd worden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik wens je nog heel veel plezier in het zinkende schip. Toedeloe!

???

Jammer, maar toch ook wel weer heerlijk om te zien dat wat ik in het verleden al heb aangegeven uit komt. Klicky van Boekel heeft reeds een zinkend schip verlaten. Wat een vieze glijer is die kerel zeg. Zakken vullen en wegwezen – h? kerel, ga zo door. Ik hoop dat je niet geloofd in zakelijk karma, want sta je binnen afzienbare tijd bij de voedselbank.  Irma is een super leuk mens die een verkeerde baan heeft aangenomen die haar in de positie bracht dat ze mensen met kennis heeft moeten vervangen door hele nare platte verkopers van de Telefoongids. Laten we eerlijk zijn mensen, welke ondernemer heeft een positief gevoel over gehouden na het zaken doen met een Directory buiten glaszetters en sexhuizen?  De dag dat de Gouden Gids binnen kwam bij ClearSense was het bedrijf ten dode op geschreven. De mensen die er nu nog zitten, zitten er voor het geld. Een aantal werknemers zijn ontslagen en kregen een zak geld mee om tot hun eigen verbazing een maand later weer gebeld te worden met het verzoek om terug te komen met salarisverhoging. Een verkoper die boven target scoort kan met 5 tot 8 duizend euro per maand naar huis. De senioren van het service team ontvangen ruim 30% meer dan marktcomfort. Het krampachtig na-stuipen van deze club is zeer vermakelijk, echter wel jammer voor de enkele goede mensen die er nog werken.

Z 2 the B

Vrouwke, Maak u alstublieft niet zo druk en laat u niet zo kennen.Denk aan uw hart.U hoeft geen mensen of firma's te verdedigen tegen de wereld.  Als het goed is heeft u een eigen leven om u druk om te maken.RELAX

Ex-cser

@Claudia – niet om het een of ander, maar volgens mij is het vanuit ClearSense niet toegestaan om op met je eigen naam op dergelijke wijze te reageren op blogs of online fora. Dat staat in je arbeidscontract. Ik ben benieuwd hoe marcom over je reacties denkt. Ik ken nog een goede partij voor zoekmachine reputatie management 😉

Barrie de Vries

Excusez mon Francais, maar wat de f*ck hebben deze reacties te maken met het topic? @Redactie: De enige ontopic reactie is van Karel. Misschien interessant om wat strakker te gaan modereren in dit soort discussies?

?

Onder je eigen naam reageren op een blog dat ge?ndexeerd wordt is niet erg handig. Of heb je het begrip indexatie nog niet geleerd mopje. Daarbij aan de smsjes die ik vandaag heb gekregen weet een groter groep mensen wie ik ben ;)Het feit dat CS voor DTG een super leuke club was (met problemen maar leuk) is de reden dat men nog steeds zo heftig reageert op dit soort artikelen. Ook al sluit het niet aan op het artikel dat is geplaatst. Het telefoongidstuig dat een leuke bedrijf sloopt omdat ze geen idee hebben waar het over gaat in de online wereld frustreert enorm. Natuurlijk waren de cijfers niet goed en moest er wat gebeuren. Maar zeker niet wat er nu plaats vindt. Klikpakketjes verkopen is zo 2002 ?. Blijf nog een paar maanden MKB `ers oplichten veel langer zal CS niet meer bestaan. Succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond