Deel dit artikel
-

Suzan Borst en Remco Tomesen versterken redactie

De redactie van Emerce is versterkt met twee nieuwe gezichten. Remco Tomesen is per 15 oktober aangetreden als redacteur. Suzan Borst is per 1 november begonnen als chef redactie.

Suzan Borst (30) gaat bij Emerce de dagelijkse leiding over redactie, vormgeving en freelancers van zowel print als online op zich nemen. Borst werkte drie jaar op de redactie van het weekblad FEM Business, waar ze mediabedrijven in haar portefeuille had. Ook was ze verantwoordelijk voor het samenstellen van de top 50 machigste vrouwen. Voorheen werkte ze ondermeer op de redacties van het maandblad Avanta en het weekblad Carp.

Remco Tomesen (27) zal zich voornamelijk richten op de online verslaggeving, en zal daarnaast features voor het maandblad schrijven. Tomesen werkte na zijn studie bedrijfskunde en postdoctorale opleidng Journalistiek ondermeer voor de economie-redactie van het Algemeen Dagblad.

Tomesen en Borst vullen de plekken op die ontstaan zijn door het vertrek van Emerce-redacteuren Jasper Houtman naar De Volkskrant en Tjeerd Wiersma naar Dow Jones.

“We zijn erg blij met deze versterking,” aldus hoofdredacteur Anton van Elburg. “Tomesen en Borst zijn goed opgeleide en ervaren journalisten. Ze komen op een goed moment binnen, want Emerce zit in de lift. Steeds meer innovatieve marketeers, managers en ondernemers weten Emerce te vinden. We spelen daarmee in op de sterk groeiende behoefte aan informatie over het zakelijk gebruik van digitale media.”

Remcco is te bereiken op remco@emerce.nl en 023 5463791.

Suzan is te bereiken op suzan@emerce.nl en 023 5463594.

Deel dit bericht

5 Reacties

Anders

Break a leg, mensen! En Tjeerd en Jasper, succes met jullie nieuwe banen!

Ward

"De redactie van Emerce is versterkt met twee nieuwe gezichten…"  Da's mooi, en welkom! Maar dan zou het ook best leuk zijn om die gezichten nu te zien. Klein fotootje erbij?

O-Ishi

Emerce zit WEER in de lift!

Eduard Rasputin

Ja leuk, een fotootje graag!

Jasper Houtman

Veel succes! En sorry namens Tjeerd en ondergetekende dat de lat zo hoog ligt 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond