Deel dit artikel
-

Hackers stelen miljoenen e-mailadressen van Epsilon

Marketingbedrijf Epsilon, een van de grootste spelers op e-mailmarketinggebied, heeft zijn klanten laten weten dat hackers de maildatabase hebben gekraakt. Hiermee zijn miljoenen e-mailadressen buitgemaakt, onder meer uit het bestand van Best Buy, McKinsey en TiVo, die hun e-mailmarketing hebben uitbesteed aan Epsilon. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Erwin Moojen

In Nederland wordt deze software gebruikt door DQ&A. Waarschijnlijk zijn de accounts van hun klanten dus ook gehacked! Het zou goed zijn als jullie hier een reactie over vragen, zodat dit niet in de doofpot wordt gehouden.

Erwin Moojen

In Nederland gebruikt DQ&A (www.dqa.nl) deze software, dus ongetwijfeld zijn er ook Nederlandse slachtoffers van deze hackers. Ben benieuwd of deze wel op de hoogte worden gesteld hiervan, dus het zou goed zijn als jullie DQ&A om een reactie hierover zouden vragen.

Rob

@Erwin, ik zou het sjiek vinden om DQ&A de kans te geven dit netjes uit te zoeken en aan hun klanten mee te delen. Je wekt nu in ieder geval de indruk dat je een incident wilt hypen om er zelf beter van te worden. Termen als “ongetwijfeld ook nederlande slachtoffers” en “doofpot” vind ik nogal tendentieus.

Veilige en correcte online marketing gaat ons als service providers allemaal aan, dit soort incidenten schaadt de hele business. We kunnen hier allemaal van leren, wie weet ben jij de volgende….

een concullega (niet van DQ&A)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond