Deel dit artikel
-

Inretail omarmt online verkoopplatform Locals United

Brancheorganisatie Inretail, de grootste brancheorganisatie voor ondernemers in non-food, gaat samenwerken met online verkoopplatform Locals United voor zelfstandige moderetailers.

Inretail, de brancheorganisatie voor ondernemers in de woon-, mode-, schoenen en sportbranche, wil vooral offline moderetailers – dus zonder eigen webshop – helpen met het ontwerpen, bijhouden en promoten van hun items op internet. De online-specialisten van Locals United moeten deze werkzaamnheden uit handen nemen. Retailers betalen een maandelijks lidmaatschap en krijgen daarvoor een eigen omgeving binnen Locals United, een webshop via hun eigen site en een webshop op hun Facebook Fanpage.

Locals United (kortweg Locuni) ging vorig jaar van start als tegenwicht voor grote onlinepartijen als Zalando en Wehkamp. De site is een idee van Neil Persoon, een voormalige product manager van Stinger. De consument kan nieuwe kleding zoeken aan de hand van bijvoorbeeld type, merk, locatie en/of winkel. De opzet herinnert enigszins aan webshop Envydi, die zelfgemaakte armbanden verkoopt in samenwerking met kleine fysieke boetiekjes.

Deel dit bericht

1 Reactie

Edward Hölsken

Goed bezig mannen!
Leuk om te zien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond