Deel dit artikel
-

Katja Schuurmans Return to Sender begint webshop

Katja Schuurmans Return to Sender opent deze maand een eigen webwinkel. In de webshop worden cadeauproducten rondom bijzondere ‘geefmomenten’ verkocht aan zowel consumenten als bedrijven.

Het concept van de Return to Sender-webshop is gebaseerd op de mooie symbolische waarden en tradities die er in de landen van herkomst bestaan rondom die momenten, zegt het bedrijf dat al enige jaren samenwerkt met de HEMA. Bij de zakelijke cadeaus krijg je nog iets extra’s, want zodra een bedrijf producten van Return to Sender afneemt, kunnen zij een ‘We Return to Sender’-button op hun website plaatsen.

Een van de icoonproducten uit de nieuwe cadeaucollectie is het Gelukskistje, gevuld met allerlei symbolische producten uit verschillende landen. Uit Kenia zijn er kussens om je fiets mee te pimpen, de zogenaamde Boda Boda’s. Uit India werden speciaal voor Return to Sender ontworpen vriendschapsarmbandjes geïmporteerd, lokaal beter bekend als Rakhi.

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman en Tessa Vos. Zij hebben de stichting samen met Maarten van Huijstee opgericht in 2006. De winst wordt geïnvesteerd in projecten die bijdragen aan duurzame economische ontwikkeling in de regio’s van herkomst.

 

Deel dit bericht

3 Reacties

Jaap Santifort

Leuk initiatief. Ben benieuwd of het een succes wordt.

Antonio di temprementoo - Figaro Antonio

Ik zou graag Katja eens onder water willen knippen. Ben ooit de eerste kapper ter wereld geweest die, zelfs, in het qunnesbook of records heeft gestaan.

John Halkes

Zonder meer een prima initiatief. Hulde! Wel heel jammer dat de producten allemaal, relatief, duur zijn. Een wat lagere prijs zou mij zeker uitnodigen om tot bestellen over te gaan. Wellicht dat hetzelfde voor veel meer mensen geldt. Desniettemin; alle succes. Een mooi, rechtvaardig & duurzaam, goed doel. Een stukje betere wereld. Gaaf!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond