Deel dit artikel
-

M+ Group neemt I-Company over

M+ Group neem internetbureau I-Company over en creert daarmee een bedrijf dat zowel IT en online campagnes verzorgt als afhandeling van klantcontacten en fulfillment.

Het samengaan is per begin volgende week van kracht. De 25 man personeel van I-Company vertrekt uit Hoofddorp en trekt in in het grote pand van M+ Group in Alphen aan den Rijn.

M+-directeur Marcel Benschop: “We werken al een paar jaar innig samen. Zij deden de sites, apps en campagnematige zaken. Wij vaak de processen die daaruit moesten worden opgevolgd, zoals telefonie en samples opsturen.”

“Het is daarom een logisch samengaan, iets dat ook voorziet in een groeiende vraag uit de markt. We kunnen de hele keten gaan bedienen. Daardoor zijn we zelf niet enkel slagvaardiger, maar het wordt ook mogelijk om klanten van betere rapportages te voorzien. Het wordt voor hen steeds belangrijker om te zien wat het rendement van hun activiteiten is.”

I-Company blijft actief onder zijn eigen naam en directeur Marcel de Kler blijft aan. Het nieuwe bedrijf heeft honderdzeventig medewerkers. Over de financiële kant van de transactie worden doet Benschop geen uitspraken, over de nu gezamenlijke omzet evenmin.

Foto: Walmart (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond