Deel dit artikel
-

Rabo lanceert direct banking in Duitsland

Rabo betreedt de Duitse particuliere spaarmarkt met online direct banking. RaboDirect ziet naar eigen zeggen veel groeipotentie in de Duitse spaarmarkt, die zes maal zo groot is als de Nederlandse.

De expansie van RaboDirect naar Duitsland is volgens het bankbedrijf een logische stap. Rabobank is al sinds 1984 in Duitsland aanwezig op het gebied van corporate finance en vooral actief in de food- en agrisector. De vestiging van RaboDirect moet bijdragen aan de verdere groei van de activiteiten van de Rabobank in Duitsland.

Duitsland is inmiddels de zesde internationale markt voor RaboDirect, dat in België binnen tien jaar uitgroeide tot marktleider. RaboDirect wordt ook aangeboden in Ierland, Polen, Australië en Nieuw Zeeland.

Rabobank verwacht dat veel Duitse spaarders interesse in haar spaarproducten zullen hebben. Duitsers zijn erg spaarzaam en de veiligheid en betrouwbaarheid van een bank is voor hen doorslaggevend. De bank hoopt zo’n 10 miljard euro op te halen. De totale Duitse spaarmarkt bedraagt 1,8 triljoen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond