Deel dit artikel
-

Bannertje speciaal

Plotseling weet je het. Je hebt een bannner nodig, en wel nu meteen

Weinig tijd, alles moet sneller. Vandaar dat Bannerdirect.nl is begonnen met de service om binnen 24 uur een banner te leveren. Bestellen gebeurt online, uiteraard, en de kosten bedragen vanaf 49 euro per banner.

Bannerdirect.nl is een concept van het bureau 2Design uit Hoorn. De geboden banners zijn maatwerk, maar uiteraard wel binnen het confectie-stramien van de huidige bannervormen. Adverteerders dienen zelf aan te geven hoe de banner er uit moet zien, ze vullen hiervoor op de website een formulier met specificaties in. Inmiddels haalden al 25 adverteerders bij 2Design een banner uit de muur.

Wat is het voordeel van deze dienst?

Lars Runnenberg, directeur van 2Design: "Je beschikt binnen 24 uur over een banner en de kosten zijn laag. Wanneer we ons niet aan de 24 uur-limiet kunnen houden is de banner bovendien gratis, maar alleen wanneer de overschrijding aan ons te wijten is."

Het lijkt snel verdiend, ontwerpje uitvoeren en 49 euro incasseren.

"Uiteindelijk gaat het de adverteerder om het resultaat. Het is voor ons niet bedoeld om snel geld te verdienen, het helpt ons bekender te worden en nieuwe klanten te krijgen."

Wat voor klanten zijn dat die zo'n haast hebben bij het laten maken van een banner?

"Het gaat lang niet altijd om mensen die haast hebben, men waardeert het dat het duidelijk is wat men krijgt en voor welke prijs. Klanten vinden het bovendien leuk dat ze snel geholpen zijn."

Zijn adverteerders wel creatief genoeg om zelf die banner te ontwerpen?

"We vullen die creativiteit natuurlijk zelf aan. De meeste teksten zijn wel aardig, maar soms doen we zelf een ander voorstel. We willen niet iets op internet zetten wat er niet uitziet. Het resultaat is goed, zeker in vergelijking met sommige banners die ik elders zie."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond