Deel dit artikel
-

eBay breidt fulfillment dienstverlening uit

Veilinghuis eBay wordt steeds actiever als het gaat om diensten op het gebied van fulfillment. In toenemende mate besteden derden deze diensten uit aan het Amerikaanse bedrijf, eigenaar van het Nederlandse Marktplaats.

Donderdag kondigde eBay aan dat cosmeticabedrijf Paula’s Choice aan het programma wordt toegevoegd, terwijl het bestaande contract met drogisterij Walgreen wordt vernieuwd. In het laatste geval gaat het om orderverwerkingen voor de westkust van de Verenigde Staten. Paula’s Choice had voorheen zijn eigen distributiecentrum nabij Seattle. EBay belooft bezorgingen binnen twee dagen.

Het bedrijf levert de diensten via een eigen dochter eBay Enterprise, voorheen GSI Commerce. Deze onderneming werd in 2011 overgenomen. Dezelfde diensten worden aangeboden in Canada en Engeland.

eBay ontkent berichten dat het zijn experimentele bezorgdienst eBay Now in San Francisco zal stopzetten. Via eBay Now wordt bestellingen binnen een dag bezorgd. Men ziet echter af van uitbreiding van het programma in 25 andere Amerikaanse steden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond