Deel dit artikel
-

Bright maakt iPad-only uitgave voor 12.000 euro

Bright heeft Bright Screenzine gelanceerd. De content in het iPad-magazine is gescheiden van de content op de site of in het papieren tijdschrift. “Het budget was een kleine 12.000 euro, alleen al  voor het redactiebudget, inclusief een licentie voor een documentaire”, zegt Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Basvd

Het valt mij op hoeveel aandacht Bright op dit moment krijgt. Eerst lees ik het bericht op Nu.nl en nu hier. Men introduceert een App onder de term “screenzine”, wat niets meer is dan een iPad App met exclusieve content. So what?!

Leonieke

Mee eens. Voelt allemaal een beetje gekunsteld en geforceerd aan. Zo wereldschokkend is de app nu ook weer niet, had er zelf meer van verwacht. Vind het goed dat Bright op Tablets verschijnt, absoluut. Maar had veel meer meer vernieuwing verwacht, als je ‘innovative lifestyle’ ambieert. Er wordt gezegd dat Print niet de basis is, maar ik krijg toch echt de indruk dat dit wel weer het geval is. En waarom zou je alles willen integreren in één App? Werk je platform dan uit tot een Mobiele website, is ie meteen compatible op meerdere OS en devices.

Judith

Ik was bijzonder geinteresseerd in deze app + magazine, omdat ik zelf ook bezig ben met het opzetten van een Hip & Hot magazine op de iPad. Wij twijfelen nog tussen Woodwing of Adobe. Ik vond het Bright screenzine om eerlijk te zijn ook wat tegenvallen. Het Viva iPad magazine zit beter in elkaar. Ik snap dus inderdaad alle aandacht ook niet zo. Maar, als ondernemer ben ik dan wel weer bijzonder geinteresseerd hoe het is gelukt om al die aandacht te krijgen 🙂 Daar kan ik wellicht mijn voordeel nog mee doen als wij gaan lanceren? Mijn mailadres staat erbij, dus als Van der Zande dit met mij wil delen hoor ik dat graag. Ben om dezelfde reden ook geinteresseerd in meer cijfers als ze bekend zijn. Wat is het gemiddeld aantal downloads per dag als het magzine een maand oud is?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond