Peter Minkjan
 • Peter Minkjan

 • 7 artikelen
 • 794.896 views
 • 2 reacties

Peter Minkjan

Werkt bij
Likeconomics
Functie
oprichter
Twitter
@peterminkjan
Linkedin
http://www.linkedin.com/in/peterminkja...

Peter Minkjan is oprichter van het Facebook-marketingplatform Likeconomics en daarnaast spreker, trainer en adviseur op het gebied van Facebook-marketing. Bijna dagelijks is hij bezig met het ontdekken en benutten van de marketingmogelijkheden die Facebook biedt en helpt hij bedrijven en organisaties om Facebook succesvol in te zetten. Tevens is hij een fervent blogger voor meerdere sites waaronder Marketingfacts en SportNext en is hij auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’.

Artikelen van Peter Minkjan

 • 20 januari 2015 13:19

Handig. Alle Twitter afmetingen op een rij

Iedereen die veel met Twitter werkt heeft wel eens de vraag: wat zijn ook alweer de afmetingen van de header, profielfoto of cards? Op het blog van AgoraPulse vond ik een heel handig overzicht tegen van alle Twitter afmetingen. Bookmark dit en je hoeft nooit meer lang te zoeken.

 • 16 januari 2015 13:03

Handig. Alle formaten van Facebook op een rij

Iedereen die Facebook zakelijk inzet heeft vroeg of laat dezelfde vraag: wat zijn ook alweer de afmetingen van de profielfoto, omslagfoto of advertenties? Om daar een antwoord op te geven vind je hier een overzicht met alle afmetingen en formaten op een rij.

 • 20 november 2014 10:30

Op zoek naar geweldige content om te delen? Deze vijf gratis tools helpen je

‘Wat zullen we vandaag delen op ons Facebook & Twitter account?’ Je bent zeker niet de enige marketeer die deze vraag ooit heeft gesteld. Eén van de grootste uitdagingen voor social media en contentmarketeers is het vinden van goede content om te delen met fans en volgers. Onderstaande vijf tools helpen je om in no time de beste content te vinden uit jouw branche.

 • 19 juni 2014 09:00

App Links cruciaal voor ambities Facebook

Facebook ontpopt zich steeds meer tot een mobiele speler van formaat. Ook op advertentiegebied. Met App Links wordt weer een volgende stap gezet. Ten einde de mobiele advertentiemarkt te kunnen domineren.

 • 28 oktober 2013 16:00

Adverteren op Facebook: 3 mogelijkheden die je wellicht nog niet kent

Adverteren op Facebook biedt ongekende targetingmogelijkheden die steeds uitgebreider worden. Maar ze veranderen ook continu. Het targeten van advertenties op basis van geslacht, leeftijd en woonplaats is wel bekend. Maar er zijn ook effectieve mogelijkheden die nog lang niet iedereen kent. In dit artikel een drietal minder bekende mogelijkheden van Facebook advertising.

 • 20 september 2013 10:56

Ter inspiratie: 250 Facebookmarketing cases

Ben je als marketeer op zoek naar inspirerende voorbeelden van Facebookmarketing uit jouw branche? Dan ben je hier op de juiste plek want hieronder tref je een overzicht aan van meer dan 250 Facebookmarketing casestudies uit onder andere de automotive-, FMCG-, e-commerce-, retail-, telecom-, onderwijs-, non-profit-, travel- en gamingbranche.

Briljante Facebook-campagnes
 • 12 september 2013 09:00

Vijftien voorbeelden van briljante Facebook-campagnes

Inspiratie nodig voor je volgende Facebook-campagne? We hebben vijftien bekende en minder bekende voorbeelden verzameld van succesvolle Facebook-campagnes. Ga er rustig voor zitten en laat je inspireren door deze vijfiten nationale en internationale voorbeelden van zeer geslaagde en virale campagnes op Facebook.