Roger Peverelli
 • Roger Peverelli

 • 7 artikelen
 • 371.569 views
 • 2 reacties

Roger Peverelli

Werkt bij
VODW
Functie
Partner
Twitter
@rogerpeverelli
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/roger-pever...

Roger Peverelli is expert op het gebied van strategie en (digitale) innovatie in financiële dienstverlening. In de afgelopen jaren voerde hij een groot aantal projecten uit voor internationale en nationale banken en verzekeraars.

Samen met Reggy de Feniks schreef hij de internationale bestseller ‘Reinventing financial services. What consumers expect from future banks and insurers’; uitgegeven door Financial Times Prentice Hall en wereldwijd verschenen in acht talen.

In maart 2017 is de opvolger verschenen: ‘Reinventing Customer Engagement. The next level of digital transformation for future banks and insurers’ (LID Publishing).

Roger is een veelgevraagd spreker op internationale congressen en in boardroom sessies. Voor meer informatie: www.rogerpeverelli.com

Artikelen van Roger Peverelli

 • 22 augustus 2017 15:00

Innovatie in customer engagement: drie leidende principes

In dit artikel introduceren we drie leidende principes voor customer engagement om banken en verzekeraars te helpen het gat te dichten tussen ‘digitale transformatie om het verleden te repareren’ en ‘digitale transformatie om een toekomst te bouwen’. 

 • 30 maart 2017 13:00

Trōv: on-demand verzekeren voor losse items

DIAmond Award winnaar Trōv is een van de meest genoemde cases wanneer het gaat om disruptie van de verzekeringsbranche. Maar wat doet Trōv nou precies? Wat is het business model? En hoe succesvol is het? Trōv’s oprichter en CEO Scott Walchek deelt zijn visie en leerervaringen in een keynote presentatie tijdens DIA Amsterdam op 10 en 11 mei 2017.

 • 15 februari 2017 13:00

Zeven vormen van samenwerking met fintechs en insurtechs

Om innovatie in de financiële dienstverlening te versnellen is het nodig om meer te leren van de fintechs en insurtechs waar banken en verzekeraars in investeren en mee samenwerken. In ons nieuwe boek ‘Reinventing Customer Engagement. The next level of digital transformation for banks and insurers’ beschrijven we zeven best practices van banken en verzekeraars die op heel verschillende manieren samenwerken met fintechs en insurtechs.

 • 12 januari 2017 08:40

De top 10 Insurtech Trends voor 2017

Het begin van een nieuw jaar is een uitgelezen moment om de belangrijkste trends voor de komende twaalf maanden te voorspellen, dus ook voor de ontwikkeling van insurtech. De meeste lijstjes richten zich op de nieuwste technologieën en applicaties, maar meestal zijn deze na een jaar nog nauwelijks doorgebroken. Wij pakken het anders aan, beter.

 • 10 maart 2016 09:08

Tien insurtechs voor spectaculaire kostenbesparingen

Succesvolle insurtechs spelen in op de belangrijkste uitdagingen van verzekeraars. In deze blog bespreken we de tweede van in totaal zeven verschillende smaken van fintechs voor verzekeraars: Insurtechs die bijdragen aan spectaculaire kostenbesparingen.

 • 3 maart 2016 09:55

Tien insurtechs voor excellente customer engagement

In onze vorige blog introduceerden we de belangrijkste uitdagingen waar verzekeraars mee worden geconfronteerd. Succesvolle insurtechs spelen in op deze uitdagingen en versnellen zo de broodnodige digitale transformatie. In deze blog bespreken we de eerste van zeven verschillende smaken fintechs in verzekeringen: Insurtechs die zorgen voor een excellente customer engagement.

 • 25 februari 2016 07:55

Zeven smaken van FinTech in verzekeringen

Succesvolle insurtechs spelen in op de belangrijkste uitdagingen van verzekeraars. In deze blog een voorproefje van de zeven verschillende smaken van de winnaars in insurance fintechs. Insurtechs die de digitale transformatie van de industrie versnellen.