0
2.4k
Channel: Marketing

In vijf stappen naar een toekomstbestendig marketingteam

Het managen van marketingteams wordt nog complexer dan ooit. Met een breed scala aan steeds groeiende en steeds veranderende marketingdisciplines en -tactieken – zoals PPC, data dashboarding, conversieoptimalisatie (CRO), vlogging en voice – voelt het creëren van een consistent marketingplan en een goed presterend marketingteam als het proberen een puzzel op te lossen met ronde, vierkante en driehoekige stukken.

Bovendien zijn de teamstructuren van tegenwoordig aanzienlijk veranderd. De samenstelling van deze teams is heel divers en bestaat uit een mix van fulltime en parttime medewerkers, freelancers, (externe) consultants en stagiaires. Met al deze factoren kan het moeilijk zijn om een ​​project van de grond te krijgen met vele (verborgen) uitdagingen die opduiken tijdens de conceptvorming, uitvoering, implementatie en evaluatie.

Overleven in een marketingwereld van meedogenloze verandering

Marketingstrategieën evolueren continu en je moet op zoek naar nieuwe manieren om je marketingteam(s) aan te sturen. Traditionele managementmethodieken voor projectmanagement, het formuleren van doelstellingen en KPI’s, vergaderen en het verhogen van de productiviteit werken niet meer. Elke teamlid is uniek en je moet overwegen wat elk individu nodig heeft om succesvol te zijn. Om dit te doen heeft HelloMaaS een nieuw model van marketingmanagement ontwikkeld. Je lees meer over dit model in dit eBook.

Maak je marketingteam toekomstbestendig met deze vijf P’s

Dit eBook beschrijft de vijf P’s van marketing management, gebaseerd op de kennis en expertise van marketingexperts van die werken of gewerkt hebben bij Talpa Network, Google, Heineken, Forrester, Deliveroo, Publicis Groupe en JPMorganChase:

  1. Projectmanagement met Jeremy Brook (Deliveroo, Google en Heineken)
  2. Potentieel met Jeroen de Bakker (Talpa Network)
  3. Personality met Louise van Doorn (HelloMaaS)
  4. Proces met Charlene Li (auteur Bestseller Open Leadership)
  5. Plaats met Digital Nomads

Download het e-book

Wil je dit e-book bekijken?

Wil je dit e-book bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je dit e-book download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor HelloMaaS. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met HelloMaaS’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Louise Doorn