Deel dit artikel
-

Picnic opent zijn grootste distributiecentrum in Eindhoven

Online websuper Picnic neemt in Eindhoven een nieuw distributiecentrum in gebruik om zo onder meer de uitrol naar Noord-Brabant mogelijk te maken. Het wordt het grootste distributiecentrum voor Picnic tot nu toe. Het dc is bijna net zo groot als de drie huidige distributiecentra bij elkaar.

Het nieuwe distributiecentrum heeft een oppervlakte van ruim 18.000 vierkante meter en is een aanvulling op de huidige distributiecentra in Nijkerk, Utrecht en Diemen.

In het nieuwe distributiecentrum worden zowel gekoelde als houdbare producten voor de klanten verzameld.

De locatie aan de Achtseweg Noord wordt momenteel verbouwd en zal vanaf mei volledig operationeel zijn. Half mei gaat Picnic in Breda en Tilburg voor het eerst de boodschappen gratis aan huis bezorgen.

Voor de uitbreiding naar het zuiden zijn dit jaar ruim 200 bezorgers nodig, verspreid over de verschillende steden in Noord-Brabant en later mogelijk Limburg. Picnic is deze medewerkers momenteel aan het werven.

Picnic is inmiddels actief in 40 steden. Het aantal elektrische wagentjes waarmee bezorgd wordt steeg naar 418. Picnic heeft zo’n 1900 mensen in dienst, waaronder ruim 800 bezorgers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond