Deel dit artikel
-

Amsterdam ArenA organiseert innovatiewedstrijd

Amsterdam ArenA roept creatieve en innovatieve ondernemers op om mee te denken over het stadion van de toekomst. Daartoe organiseert men een internationale innovatiewedstrijd. De beste plannen worden getest en gerealiseerd in een vernieuwde ArenA.

De innovatiewedstrijd maakt onderdeel uit van de Innovation Arena, een open online platform waar bedrijven, start-ups, technici, studenten en anderen ideeën kunnen delen.

Aanleiding voor de lancering van de innovatiewedstrijd is de grootscheepse verbouwing van het Ajax stadion. In het eerste kwartaal van 2016 start de verbouwing die gericht is op het verbeteren van de service, kwaliteit en duurzaamheid.

Op InnovationArenA.amsterdam kan worden ingetekend op categorieën zoals Veiligheid, Fanbeleving, Voedsel,  Onderhoud & Schoonmaak en Online verbinden.

De wedstrijd sluit begin maart 2016 en een jury bestaande uit de innovatiepartners van Amsterdam ArenA buigt zich over de ingezonden ideeën. De beste ideeën worden gezamenlijk met de partners doorontwikkeld en getest in het Amsterdam ArenA Innovation Center, gehuisvest in de ArenA en in het stadion zelf tijdens evenementen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond