Deel dit artikel
-

Komt de Surface Phone er nu echt aan?

Grote kans dat Microsoft dit jaar een Surface Phone gaat lanceren. Minstens even geheimzinnig als de nieuw ontdekte Planeet X. Inmiddels is er weer een aanwijzing. In een video van de Chinese vestiging van Microsoft wordt gesproken over een Lumia X.

De Surface Phone is misschien wel de nieuwe naam voor wat tot nu toe Lumia heette. Die handelsnaam dateert uit de Nokia tijd en wordt nog altijd sterk geassocieerd met smartphones in heldere kleuren. Groen, oranje en geel.

Na het succes van de Surface tablets is het logisch om het imago wat op de poetsen. Volgens de jongste geruchten zal Microsoft binnen enkele weken de Lumia 650 presenteren, en dat zou wel eens de laatste uit een lange rij kunnen zijn. De Lumia 650 is niets bijzonders: een budget smartphone met een Snapdragon 210 of 212-chip van Qualcomm, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagcapaciteit.

De Surface Phone daarentegen wordt wellicht Microsofts antwoord op de iPhone, zij het dat daar nog wel het weinig populaire Windows 10 Mobile op draait.

De tekening hierboven is niets anders dan een educated guess. Wel een mooie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond