Deel dit artikel
-

Ace koopt bureau ‘Off The Record’

Met de overname van bureau Off the Record voegt de bureaugroep Ace een specialist in data- en growthmarketing toe aan zijn dienstverlening.

De bedrijven maken de overname zojuist aan de markt bekend, zonder daarbij financiële details te geven.

Off the Record is vijf jaar geleden opgericht door Bas Prass. In een gemailde reactie zegt hij: “Mijn doel is altijd geweest om data- & growth marketing op de kaart te zetten. We willen de go-to partij zijn binnen Europa op het gebied van business growth en product innovatie. Zowel voor grote merken als scale-ups die marktleider willen worden.”

Rogier IJzermans, CEO Ace vult aan: Hiermee zetten we een belangrijke stap naar een meer prestatiegedreven werkwijze. Ze zijn absolute voorlopers op het gebied van data- & growth marketing in Nederland en een van de weinige bureaus dat echt data en creatie koppelt. Voor ons is dit essentieel in het bouwen van duurzame geïntegreerde oplossingen voor merken.”

Ace is de bureaugroep die is voortgekomen uit Born05. Andere labels die daartoe behoren zijn HERC, Blauw Gras, Glasnost, Fitzgerald, Airborne en Newborn. Er werkt ruim tweehonderd man op de kantoren in Utrecht en Amsterdam.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond