Deel dit artikel
-

Advertentiebedrijf IMNetworks failliet

Fullservice bureau IMNetworks uit Hilversum is failliet. Het bedrijf werkte onder meer voor vergelijkingsites als Besteproduct.nl, Telecomvergelijker.nl, Zoover.nl, Hardware.info, Mobilecowboys.nl en PCMweb.nl.

Het bureau bood een groot aantal ‘kant-en-klaar’-producten aan, naast creatieve maatwerkoplossingen als contentintegraties, specials en shop-in-shopconcepten.

In maart werd nog een samenwerking met Semilo aangekondigd. Door de samenvoeging moest een van de grootste advertentienetwerken van Nederland worden gevormd met zo’n honderdtwintig premium websites en mobiele apps en een bereik van acht miljoen unieke bezoekers.

In 2012 werd de financiële nieuwssite Z24 aandeelhouder, samen met Zoover, Vergelijk, Managementsite, Businesscompleet, BesteProduct en HUB Uitgevers.

De Rechtbank Midden-Nederland heeft het faillissement op 8 juli uitgesproken.

Deel dit bericht

2 Reacties

Dim

Goh…weer een cowboy minder. Jammer van de centen

Arno Peperkoorn

Een cowboy? Volgens mij heeft Michael lang en hard gewerkt aan de opbouw van IMnetworks. En hebben ze met een goed team hele mooie jaren gehad. Misschien iets eerder moeten stoppen. En dit is naar nieuws voor de mensen die er werken en jaren alles dr in hebben gestopt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond