Agenda Amsterdam eWeek live met nu al 40 events

De week van 3 oktober staat bol van de bijeenkomsten, events, congressen en andere initiatieven uit de Nederlandse online industrie. De agenda van Amsterdam eWeek ging zojuist live en telt tientallen events.

Nu al is de Amsterdam eWeek groter dan vorig jaar. Met nu 40 geagendeerde events op 25 locaties komen er sowieso 12.000 bezoekers naar de hoofdstad. Komende weken worden er vrijwel dagelijks nog meer events toegevoegd.

De leiding van de organisatie is in handen van managing director Dré Kampfraath. Er is nog ruimte om events voor de eWeek aan te melden, al begint het kort dag te worden om die te melden.

Amsterdam eWeek begint op 3 oktober met de opening van de eerste VRBase op het Marineterrein en we eindigen op 8 oktober met Google Devfest op Science Park. Halverwege de week is er bijvoorbeeld ook een Coderdojo waar kinderen kunnen leren programmeren, vindt er op donderdagavond voor de creatieve industrie de Adnight plaats. Emerce organiseert in deze week onder meer eDay, eTravel Europe en Sports Interactive Europe.

De doelgroep van de digitale week is breed en varieert van makers, creatives en kinderen tot e-commersianten, mediamensen en programmeurs.

Foto: Peter Boer (c)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug